ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Απώτερος σκοπός η άνοδος στην Α1» ξεκαθαρίζει ο Σταύρος Χριστόπουλος

0
    ΣΤΙΣ 23/8 Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ

Λίγα κομμάτια απομένουν ακόμη για να ολοκληρωθεί το μεταγραφικό και πλέον αρκετά ισχυρό παζλ του Μεσσηνιακού που στοχεύει να πάρει την πολυπόθητη άνοδο για την Α1 και να ανακτήσει τη λάμψη του παρελθόντος…
Πιο συγκεκριμένα ο τοπικός Σύλλογος θα προχωρήσει σε τρείς, το μέγιστο, μεταγραφές ποδοσφαιριστών στις θέσεις που θα κρίνει ο προπονητής ότι χρειάζονται ενίσχυση.

11 μεταγραφές, 2 ανανεώσεις
και 3 αποχωρήσεις

Μέχρι στιγμής ο Μεσσηνιακός έχει προβεί σε ριζικές αλλαγές και έχει ανακοινώσει έντεκα (11) παίκτες, οι οποίοι είναι οι εξής: Δημητρίου, Θεοδωρόπουλο και Φερέτο (από Παναθηναϊκό Καλαμάτας), Αλοίμονο, Νταούλε, Ραχίμι και Μάνι (δανεικοί από Απόλλωνα Καλαμάτας), Μπερτόγιαννη (από Πανιώνιο Καλαμάτας), Γεωργακόπουλο (Φυτειά) και Αρβανίτη (από Ομόνοια Καλαμάτας).
Για ένα, τουλάχιστον, χρόνο ακόμη ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με την μεσσηνιακή ομάδα οι Χαρίτος και Κουτσοτάκης, ενώ αποχώρησαν οι Μαγουλιανίτης, Τσιριγώτης και Γούβελης.

«Να “χτίσουμε” μια ομάδα που
να πρωταγωνιστεί στην Β΄ Τοπική»

Με ένα σύνολο 22-23 ποδοσφαιριστών το οποίο σε συνδυασμό με τα παιδιά που θα προωθηθούν από τις ακαδημίες θα ξεπερνά τους 25 παίκτες, θα δουλέψει ο τεχνικός του μεσσηνιακού Σταύρος Χριστόπουλος.
Όπως ξεκαθάρισε στην «Φωνή» ο κόουτς του συλλόγου φέτος η ομάδα ανέβασε υψηλά τον πήχη για το φετινό πρωτάθλημα, λέγοντας συγκεκριμένα ότι «Απώτερος στόχος του Μεσσηνιακού είναι η άνοδος και ότι θέλει να “χτιστεί” ένα δυνατό ρόστερ που θα πρωταγωνιστήσει στην Β΄ Τοπική κατηγορία.
Είμαστε καινούργια ομάδα με αρκετούς νέους παίκτες και θα χρειαστούμε χρόνο για να δέσουμε μεταξύ μας ,όλα θα φάνουν στο γήπεδο» είπε χαρακτηριστικά.

Στις 23 Αυγούστου
η «πρώτη» άγνωστο ακόμα που…

Η «πρώτη» του συλλόγου θα γίνει στις 23 Αυγούστου άγνωστο ακόμη που. Ο αρχικός προγραμματισμός περιλαμβάνει, εκτός απροόπτου, προπόνηση στο γήπεδο «Στ. Παπαδόπουλος» σε περίπτωση, όμως, που υπάρξει πρόβλημα με τις ώρες των προπονήσεων καθώς στο ίδιο γήπεδο κάνει προπονήσεις και η «Καλαμάτα», τότε ο Μεσσηνιακός έχει δηλώσει ως δεύτερη επιλογή το δημοτικό γήπεδο «Γ. Λουκαρέας».

Π.Ν.

Leave a Reply