ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΥΡΙΖΑ… κλαρίνο κι ας καεί το Βερολίνο!…

0

Για να είμαστε δίκαιοι, η Ελλάδα καίγεται κάθε χρόνο όποτε το… ευνοούν οι κλιματολογικές συνθήκες! Καίγεται υπερκομματικά και με κάθε λογής διακυβέρνηση!

Όποιος θέλει την ώρα που δεν τον βλέπει κανείς , βάζει μία φωτιά για διάφορους λόγους! Γιατί δεν γουστάρει να κάνουν μπάνιο οι άλλοι και αυτός να είναι στην απέξω, γιατί είναι τσοπάνης και θέλει χορτάρι για τα γίδια, γιατί είναι πληρωμένος από συμφέροντα πολιτικά οικοπεδικά, τουριστικά και άλλα… Ακόμα -ακόμα οι ψυχολόγοι λένε, ότι συνήθως αυτοί που βάζουν φωτιές έχουν σεξουαλικά προβλήματα…!

Σημασία έχει τι κάνεις να προστατεύσεις τα δάση σου! Κάποιες κυβερνήσεις εφάρμοσαν με αρκετά καλή επιτυχία το στρατιωτικό νόμο στα δάση! Καλοκαιριάτικα και με τα τζιτζίκια να λαλάνε, τράβα να μαζέψεις σύκα, τράβα να πιεις ούζο στην παραλία, δεν έχεις καμία δουλειά στο δάσος ! Το δάσος φυλάσσεται για να σου δώσει τη ζωή που σου δίνει ! Αλλά άντε να πεις στους «Μαδούρους» που μας κυβερνάνε ότι πρέπει να βγάλουμε περίπολα στρατιωτών στα δάση ! Μπα ! Κι αν έχει μείνει κανένας… αντάρτης του ΕΛΑΣ ξεχασμένος στο δάσος;

Έτσι λοιπόν μπάτε σκύλοι αλέστε ! Εμπρηστές ,ληστές, βιαστές, βουδιστές και βομβιστές, τζιχαντιστές και άλλες… δημοκρατικές δυνάμεις ! Αφού εμείς υποστηρίζουμε εκείνα τα παιδιά που καίνε τις τράπεζες, είναι δυνατόν να μη δώσουμε κι ένα χέρι… βοήθειας σε αυτούς που καίνε τα δάση; “Πεύκα γουρούνια δολοφόνοι”! Εμείς οι αναρχικοί θέλουμε να τα κάψουμε όλα για να βλέπουμε καθαρά τι υπάρχει απέναντι μας και να κοιτάμε πεντακάθαρα το μέλλον μας…! «ΣΥΡΙΖΑ… κλαρίνο και ας καεί το Βερολίνο»!!!

 

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Leave a Reply