ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Αργυρός» ο Γιώργος Λαζαρίδης στα τουρνουά Arges Brd Open και BRD Wheelchairtennis Open!

0
    ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ TOP40 ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ

12 αγώνες σε 8 αγωνιστικές ημέρες έπαιξε ο διεθνής καλαματιανός τενίστας με αμαξίδιο Γιώργος Λαζαρίδης, ο οποίος βρέθηκε το προηγούμενο διάστημα στην Ρουμανία.
Το διάστημα 3-11 Αυγούστου ο Γιώργος Λαζαρίδης συμμετείχε σε δύο τελικούς, σε Μονό και Διπλό, καταλαμβάνοντας την δεύτερη θέση κι επέστρεψε από την Ρουμανία και τα δύο διεθνή τουρνουά γεμάτος ικανοποίηση.
Ο καλαματιανός πρωταθλητής συμμετείχε το τριήμερο 3 με 6 Αυγούστου στο διεθνές τουρνουά «Arges Brd Open» στο Pitesti, όπου έπαιξε στον τελικό του Διπλού και στον ημιτελικό στο Μονό και το τριήμερο 8 με 11 Αυγούστου, έλαβε μέρος στο BRD Wheelchairtennis Open στο Βουκουρέστι όπου έπαιξε στον τελικό του Μονού και στον ημιτελικό του Διπλού. Παρτενέρ του και στα δύο τουρνουά ήταν ο αθλητής από την Τουρκία Hakan Gungor.
lazaridhs-roymania-2Ο απολογισμός του Γιώργου Λαζαρίδης ήταν θετικός. Έπαιξε 12 αγώνες σε 8 αγωνιστικές μέρες, υπό υψηλές θερμοκρασίες και κατάφερε να κάνει καλά παιχνίδια, να βγάλει πολλά πράγματα από αυτά που δούλεψαν το προηγούμενο διάστημα με τον προπονητή του Ανδρέα Νίκα και να πετύχει σημαντικές νίκες με αθλητές υψηλού επιπέδου.
Η καλή αγωνιστική εικόνα από την αρχή της χρονιάς συνεχίζεται, έχει καταφέρει να βρίσκεται βαθμολογικά στο Top40 της Παγκόσμιας Κατάταξης σε Μονά και Διπλά και συνεχίζει την σκληρή δουλειά με επιμονή για να φθάσει ακόμα ψηλότερα.

Leave a Reply