ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

“The Passage to the Dream” τη Δευτέρα στο Rex από τη Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας

0

Η Φωτογραφική Ομάδα Καλαμάτας διοργανώνει εκδήλωση, τη Δευτέρα 21 Αυγούστου στςι 9 μ.μ. στο ξενοδοχείο REX (Αριστομένους 26, Καλαμάτα), με θέμα την έκθεση φωτογραφίας «Πρόσφυγες» της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης. Η έκθεση έχει παρουσιαστεί από το 2016 στη Μυτιλήνη, στις Βρυξέλλες (Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) στη Λευκωσία, στα Χανιά και σε άλλες  πόλεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο, καταγόμενος από την Καλαμάτα, Μιχάλης Μπάκας, μέλος και εκπρόσωπος της Φωτογραφικής Εταιρείας Μυτιλήνης, ο οποίος θα μοιραστεί μαζί μας προσωπικές και συλλογικές εμπειρίες, καθώς και, απόψεις, σκέψεις και προβληματισμούς, που αφορούν, σε επίπεδο καλλιτεχνικό, ανθρωπιστικό και κοινωνικό, το θέμα της συγκεκριμένης έκθεσης.

Να σημειωθεί ότι η Φωτογραφική Εταιρεία Μυτιλήνης (έτος ίδρυσης 1980) συμμετείχε με περισσότερες από 500 φωτογραφίες για το ίδιο θέμα στη μεγάλη αναδρομική έκθεση του διεθνούς φήμης Κινέζου καλλιτέχνη και ακτιβιστή,  Ai Weiwei στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στην Αθήνα το 2016.

Στην εκδήλωση θα προβληθεί το ηχόραμα με τίτλο “The Passage to the Dream”.

Στο πάνελ θα συμμετέχει ο συντονιστής και δάσκαλος της Φωτογραφικής Ομάδας Καλαμάτας, Νίκος Ηλιόπουλος, ενώ τη συζήτηση που θα ακολουθήσει θα συντονίσει η Φιλάνθη Λάγιου.

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους.

97 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply