ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στο… σκαμνί ο παπάς που έδεσε και σκότωσε το σκύλο του με καραμπίνα στη Μεσσηνία!

0

Μπορεί η κατάσταση με τα σκυλιά, να έχει χτυπήσει “κόκκινο” στη Μεσσηνία, ωστόσο, πίσω… από τους σκύλους “δολοφόνους” που εκπαιδεύουν ορισμένοι και τα αδέσποτα που έχουν κακοποιηθεί και όντας εγκαταλελειμμένα και πεινασμένα, μπορεί και να επιτεθούν, υπάρχει πάντα ένας άνθρωπος, που… καθορίζει τις εξελίξεις!

Πριν από ένα μήνα και συγκεκριμένα στις 22 Ιουλίου, σύμφωνα με το zoosos.gr ένας σκύλος, γεμάτος σημάδια, και με ένα καλώδιο περασμένο στο λαιμό του, εντοπίστηκε κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στο Ασπρόχωμα, όπου και κατέληξε, ενώ την περασμένη Πέμπτη, δύο μόλις ημέρες μετά τη γιορτή της Παναγίας, ιερέας, σκότωσε το σκύλο του, επειδή ήταν άρρωστος!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ελένης Ηλιοπούλου, κάτοικοι της περιοχής, είδαν τον παπά στην Αίπεια, να πηγαίνει κάπου, κρατώντας το σκύλο με ένα σκοινί και την καραμπίνα στο χέρι, όταν τον ρώτησαν, δεν απάντησε και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, τον εκτέλεσε λίγο αργότερα, αφού τον έδεσε σε δέντρο, στο κτήμα που βρισκόταν σε απόσταση 20 μέτρων. Ο ιερέας που δεν πίστευε πως οι γείτονες θα πήγαιναν στην Αστυνομία, όπως και φέρεται να έγινε,  είπε πως σκότωσε το σκυλί, επειδή είχε λεϊσμανίαση! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις της προέδρου του Φιλοζωικού Ομίλου Καλαμάτας Κατερίνας Πεζώνη, ο ιερέας συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος από το εισαγγελέα, ενώ αύριο θα δικαστεί!

413 Συνολικές προβολές, 4 Σήμερα

Leave a Reply