ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζωντάνεψε με την εκπτωτική βραδιά και μουσικά σχήματα η αγορά της Κυπαρισσίας!

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Εκπτωτική Βραδιά Αυγούστου που διοργάνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, κρατώντας μέχρι τις πρώτες πριωινές ώρες στο κέντρο, την αγορά και δρόμους της πόλης…

Η εκπτωτική βραδιά ξεκίνησε από τις 6.30 το απόγευμα με τα καταστήματα σε εποχικά είδη να κάνουν σημαντικές εκπτώσεις και μάλιστα πραγματικές μέχρι 40%, ενώ υπήρχαν πολλές προσφορές σε πολλά είδη, με την συμμετοχή να κρίνεται ικανοποιητική.

Παρά το γεγονός ότι σταδιακά οι επισκέπτες αποχωρούν να σημειωθεί ότι καταναλωτές εκτός από μια βόλτα, μπήκαν στα καταστήματα προσελκύοντας το ενδιαφέρον οι τιμές που είχαν αναρτηθεί σε επώνυμα και ελληνικά είδη…

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ

Παράλληλα τα μπαρ με τα καφέ της πόλης έδειξαν την εξωστρέφεια που διακρίνει τους φιλόξενους εμπόρους της ιστορικής πόλης, καθώς στο μπάρ του Γιάννη Γαλάνη και Α. Κίζιλη που βρίσκεται στην αγορά πραγματοποιήθηκε βραδιά με Λάτιν χορούς αλλά και πολύ μουσική, μαζί με τραπεζάκια έξω, ενώ απέναντι ο Πάνος Τατούλης με την κρεπερί του έδωσε άλλο άρωμα στο κέντρο της αγοράς. Κίνηση υπήρξε σε πολλά καταστήματα μέχρι την παραλιακή οδό. Επίσης η καφετέρια στον πεζόδρομο της Γιαννάκη Γκρίτζαλη είχε ζωντανή μουσική με ένα εξαιρετικό συγκρότημα με ξένα τραγούδια που ήταν όαση στις μέρες που διανύουμε.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δημήτρης Αβδάλας, με τον αντιπρόεδρο Νίκο Μπούκαλη, τον γραμματέα κ. Τερζή, τον νέο επιχειρηματία Άρη Παναγιωτόπουλο, και την Ελένη Κουρέτα από το Δ.Σ. του συλλόγου δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους μαζί με τις ευχές τους για το καταναλωτικό κοινό..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΠΕΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

 

Leave a Reply