ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Δωρεάν» (εισαγόμενη!) κάνναβη για τους ασθενείς!!!

0

Τo κράτος-στρουθοκάμηλος, επιτέλους επέτρεψε στα φαρμακεία να δίνουν κάνναβη με συνταγή γιατρού, στους ασθενείς που την έχουν ανάγκη (χημειοθεραπείες, ανορεξία, επίμονοι πόνοι, κλπ. κλπ. ) Είναι σχεδόν «δωρεάν», την πληρώνουν τα ταμεία των ασφαλισμένων.

Κι όμως η κάνναβη αυτή είναι   εισαγόμενη  από το εξωτερικό (!!!), από μεγάλες φαρμακευτικές εταιρείες, και σίγουρα είναι μέτριας ποιότητας. Κι αυτά συμβαίνουν την ίδια στιγμή που η Αστυνομία της Ελλάδας συλλαμβάνει καλλιεργητές κάνναβης, και καταστρέφει τα φυτά –που είναι πρώτης ποιότητος-,  τους βάζει πετρέλαιο (!) και τα καίει.!!!

Πώς δεν σκέφτηκε το ηλίθιο κράτος, να κάνει κατάσχεση στην ελληνική κάνναβη , και να την πουλά μέσω των φαρμακείων στους ασθενείς;;;

Μοιάζει με τον άλλο τρελό νόμο που θάβουν τα πορτοκάλια, και κάνουν εισαγωγή χυμού από  τη Νότια Αμερική.

Δυστυχώς δεν είναι μόνο οι άρρωστοι που χρειάζονται την κάνναβη, αλλά όλη η κοινωνία είναι άρρωστη και στενόμυαλη. Και μάλιστα παρατηρούμε πως στο θέμα αυτό (όπως και στους ομοφυλόφιλους) το κράτος είναι πιο προχωρημένο από την κοινωνία!!! Διότι περίπου το 55 % του λαού είναι αντίθετο με την χρήση κάνναβης από ασθενείς! Τόσο ηλιθιότητα και άγνοια υπάρχει! Και οι υπεύθυνοι είναι τρεις: η δεξιά,  το ΚΚΕ, και η  επίσημη θρησκεία.

Το μόνο που μας απομένει, λοιπόν, αδέλφια χασικλήδες, είναι να κάνουμε τους άρρωστους…!

Συμβουλές για χρήστες καννάβεως (χασικλήδες)

  1. Πάς σε έναν γιατρό, και σε έναν δεύτερο, και ζητάς να σου γράψουν χάπια για μια πάθηση που έχεις (με ή χωρίς εισαγωγικά). Αϋπνία, πόνους, αρθρίτιδα, ανορεξία, νευρικότητα, ζάκχαρο, γλαύκωμα, κλπ. Μπορείς να βάλεις και έναν δικό σου, συγγενή η φίλο, που έχει μία απ αυτές τις παθήσεις ,να πάει σε γιατρό.
  2. Το επόμενο βήμα είναι να πας λίγο καιρό μετά, σε άλλο γιατρό ή στον ίδιο, και να σου γράψει εκχύλισμα κάνναβης, που ήδη πουλιέται στα φαρμακεία.
  3. Αν έχεις κάνει αυτά τα δύο βήματα, τότε αν έχεις επάνω σου ένα μικρό φουντάκι από κάνναβη ή στο σπίτι σου ένα μικρό φυτό κάνναβης, και αν «τυχόν» σε «πιάσουν», τότε αυτομάτως αθωώνεσαι! Θα πεις ευγενικά στους αστυνόμους πως είσαι ασθενής, πως είσαι νομοταγής πολίτης, δεν αγοράζεις, δεν πουλάς, κλπ, και θα τους δείξεις τα χαρτιά των γιατρών. Τα ίδια θα πεις και στο δικαστήριο.  Τα ίδια πρέπει να κάνουν και πολλοί συμπολίτες μας, «όλοι» μας.

Ο νόμος μας άνοιξε ένα παραθυράκι, κι εμείς οφείλουμε να το μεγαλώσουμε και να το κάνουμε  πόρτα!!!  Οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και έναν βαθύ σεβασμό στους πραγματικά ασθενείς συμπολίτες μας, που με πολύ πόνο άνοιξαν το δρόμο για να διασκεδάσουμε και μεις οι ψευτόμαγκες…

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Antoniosantonopouloskyparissia.blogspot.gr

 

Υποσημείωση:

  • Στο εμπόριο, κυκλοφορεί –επίσης- ένα μπουκαλάκι που έχει κανναβέλαιο, δηλ. λάδι από σπόρια κάνναβης, από αυτή που τρώνε τα καναρίνια. Είναι απολύτως νόμιμο, και είναι χρήσιμο να το έχεις επάνω σου, και να το δείχνεις και σε άλλους, ώστε να ανοίξει ο δρόμος γα την ευφορική κάνναβη μια ώρα αρχύτερα..
  • Μπορείς να έχεις και συνταγή από έναν γιατρό προηγμένης ευρωπαϊκής χώρας.

Leave a Reply