ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η κορυφαία διοργάνωση στον κόσμο σε αγώνες με εμπόδια 4-5 Νοέμβριου στην Σπάρτη

0

Το Reebok Spartan Race έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Σπάρτη στις 4 και 5 Νοεμβρίου. Το Spartan Race αποτελεί τον καλύτερο αγώνα με εμπόδια στον κόσμο. Ελάτε να τρέξετε μαζί μας φέτος στη Σπάρτη.
spartan-race-6
O αγώνας Spartan Race είναι πρωτοπόρος στα αθλήματα με εμπόδια προσφέροντας προκλήσεις για όλα τα επίπεδα εκγύμνασης, καθώς αποτελεί ένα ανταγωνιστικό αγώνα με μεγάλες δοκιμασίες για όσους θέλουν να αποδείξουν κάτι παραπάνω.Το Spartan Race παρέχει τη δυνατότητα σε αρχάριους αλλά και σε επαγγελματίες δρομείς μετ΄εμποδίων να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους σε νέους αγώνες σε όλο τον κόσμο.
spartan-race-5
SPARTAN SPRINT – 5+ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ 20+ ΕΜΠΌΔΙΑ
To Reebok Spartan Sprint: Είναι ο πιο σύντομος αγώνας. Είναι ιδανικός για όλα τα επίπεδα αθλητών, από τους αρχάριους μέχρι τους πιο έμπειρους αθλητές της διοργάνωσης.Τα 5 χιλιόμετρα μπορεί να αποτελούν μια σύντομη διαδρομή αλλά επιπλέον ο συγκεκριμένος αγώνας περιέχει πάνω από 20 εμπόδια, λάσπη, φωτιά,τοίχους και συρματοπλέγματα.Πηγαίνετε στη γραμμή εκκίνησης και δείξτε στον εαυτό σας πόσο ικανός είστε .

SPARTAN SUPER 13+ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ, 25+ ΕΜΠΌΔΙΑ
Το Reebok Spartan Super : Αποτελεί τον αγώνα μεσαίας απόστασης. Με μεγαλύτερη απόσταση που πρέπει να κάνεις απο το Sprint και πιο πολλά εμπόδια, το Super θα δοκιμάσει την αντοχή σου, την επιμονή σου και το τρέξιμο σου. Τα 13+ χιλιόμετρα μαζί με τα πάνω από 25 ειδικά διαμορφωμένα εμπόδια το Reebok Spartan Super θα σε οδηγήσει στο δρόμο προς το Spartan TRIFECTA.

SPARTAN BEAST – 20+ ΧΙΛΙΌΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 30+ ΕΜΠΌΔΙΑ
Το Reebok Spartan Super αποτελεί τον πιο δύσκολο αγώνα από τους τρεις. Ο BEAST δεν θα δοκιμάσει μόνο την αντοχή σας , την επιμονή σας και το τρεξιμό σας αλλά και το μυαλό σας. Τα 20+ χιλιόμετρα BEAST καθώς και τα 30+ εμπόδια θα σας οδηγήσουν στη δόξα του Spartan TRIFECTA. Δεν θα είναι εύκολο το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να σκεφτείς το μετάλλιο στη γραμμή του τερματισμού.
spartan-race-4

SPARTAN RACE TRIFECTA : SPRINT, SUPER, BEAST.
Γίνετε μέλη του Spartan TRIFECTA Tribe προσπαθώντας να τερματίσετε και τους τρεις αγώνες του Spartan Race: Sprint, Super και Beast μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος (1/1-31/12) οπουδήποτε στον κόσμο.

Όσο περισσότερα TRIFECTAs κερδίσεις τόσο ανεβαίνεις στην βαθμολογία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ. 2016: Υπάρχουν πιο πολλοί αγώνες Spartan Race από κάθε άλλη φορά. Δήλωσε συμμετοχή και στις τρεις διαδρομές και μπες σε ένα γκρουπ απο χιλιάδες αθλητές του Spartan σε όλο το κόσμο όπου είναι περήφανοι για την κατάκτηση ενός μεταλλίου στο TRIFECTA.
spartan-race-3

SPARTAN ULTRA BEAST – 26+ ΜΊΛΙΑ, 60+ ΕΜΠΌΔΙΑ
Κάθε αγώνας Spartan Race αποτελεί ένα βάπτισμα. Ο αγώνας ULTRA BEAST είναι εξορκισμός. Πρέπει να έχεις κατακτήσει στο Sprint, να έχεις κυριαρχήσει στον Super για να μπορέσεις να αντιμετωπίσεις τον Beast. Είστε έτοιμοι για τον ULTRA BEAST όπου περιέχει όχι ένα αλλά δύο γύρους του BEAST. Εάν νομίζετε ότι έχετε προπονηθεί και προετοιμαστεί αρκετά τότε το ULTRA BEAST είναι εδω για να σας διαψεύσει. Το ULTRA BEAST περιλαμβάνει 26+ μίλια με μερικές ανατροπές που σε κρατάνε σε εγρήγορση. Δεν υπάρχει συγκεκριμένος χάρτης ούτε λεπτομέρειες για τον αγώνα οπότε μην μας ρωτάτε γιατί δεν πρόκειται να σας πούμε. Οπότε εάν δεν είστε σίγουροι και έτοιμοι για αυτή τη κατηγορία παρακαλούμε γραφτείτε μόνο στο BEAST. Το ULTRA BEAST θα είναι ακατόρθωτο για εσένα. ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην συμπληρώσετε την αίτηση εγγραφής εάν δεν είστε σύμφωνοι με τους παραπάνω όρους.

HURRICANE HEAT: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΒΗΜΑ.
ΑΠΌΣΤΑΣΗ: ΚΆΘΕ HURRICANE HEAT ΕΊΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΡΌΝΟΣ: 3-4 ΏΡΕΣ.

Πέρα από τα χιλιόμετρα του SPARTAN RACE TRIFECTA βρίσκεται το Hurricane Heat ή HH. Ένα event βασισμένο στην ομάδα, σχεδιασμένο προκειμένου να ωθήσει τους δρομείς να καλύψουν μεγαλύτερες αποστάσεις μέσα από την αληθινή αξία της ομαδικής δουλειάς και συνεργασίας θέτοντας κοινούς στόχους. Επίσης μπορείτε να διακρίνετε τη σχέση μεταξύ της ομαδικής εργασίας και επιτυχίας όπου και τα δυο μπορούν να σας βοηθήσουν τόσο σε ομαδικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Η ίδρυση του HH βασίζεται σε έναν κώδικα που ονομάζεται “”The Warrior’s Ethos”” όπου αυτές οι 23 λέξεις περιλαμβάνουν 4 βασικές αρχές που κρύβουν αιώνες πίσω τους. Το ήθος είναι αυτό που θα σας δώσει τη σπίθα για να σας ζεστάνει το πιο ψυχρό πρωινό και την καθοδήγηση στις πιο σκοτεινές νύχτες προκειμένου να σας οδηγήσει στην κορυφή. To ΗΗ θα σας μάθει πρωτοποριακές λύσεις προβλημάτων υπό πίεση αλλά και τη δύναμη της συνεργασίας.
spartan-race-2

12 HOUR HURRICANE HEAT (HH12HR)
ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ.

Οι δώδεκα ώρες του Hurricane Heat είναι το επόμενο στάδιο του Spartan και έχει ειδικά σχεδιαστεί για να δοκιμάσει τις πνευματικές και σωματικές σας ικανότητες μέσω της επίλυσης διαφόρων προβλημάτων, πενυματικών προκλήσεων αλλά και την ομαδική συνεργασία κάτω από συνθήκες πίεσης. Το HH βασίζεται στο ήθος του κάθε πολεμιστή μαζί με την συνεργασία προκειμένου να τερματίσεις με επιτυχία. Επίσης συνδυάζει τον ατομικό ανταγωνισμό ενάντια στο χρόνο και στους άλλους συμμετέχοντες μέσα από προκλήσεις που απαιτούν ομαδική δουλεια.Το HH δημιουργληθηκε για να σφυρηλατήσει το επόμενο επίπεδο του Spartan και αποτελεί ένα προπομπό του Spartan Agoge. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να φροντίζουν μόνοι τους τον εαυτό τους κατά τη διάρκεια του event καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα εξωτερικής βοήθειας ούτε κάποια ομάδα υποστήριξης. Για να επιτευχθεί αυτό ο καθένας θα πρέπει να έχει μαζί του ένα σακίδιο με 2-3 λίτρα από κάποιο ενεργειακό ποτό ή νερό και οποιαδήποτε μορφής φαγήτο νομίζει ότι θα του χρειαστεί προκειμένου να αντέξει 12 ώρες.Επιπλέον, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μια λίστα εργαλείων μέσω email που θα περιλαμβάνει υποχρεωτικά εργαλεία και εξοπλισμό.Λόγω της μοναδικότητας της φύσης που θα λάβει χώρα το HH ο κατάλογος των εργαλείων θα περιέχει πάντοτε μερικά στοιχεία που θα σας βοηθήσουν για να έρθετε με τον κατάλληλο εξοπλισμό και πλήρως προετοιμασμένοι.Σε αυτή τη φάση του ταξιδιού των 1.000 μιλίων θα διδαχθείτε πως θα μείνετε προσηλωμένοι και αφοσιωμένοι για να κυριαρχήσετε. Οι συμμετέχοντες που θα καταφέρουν να τερματίσουν θα λάβουν ένα αναμνηστικό μπλουζάκι HH και ένα αναμνηστικό δώρο HH. Τι θα χρειαστείτε για το Hurricane Heat 12 ΩΡΩΝ; Θα πρέπει να μπορέσετε να είστε αυτόνομοι και να μπορείτε να αυτοεξυπηρετηθείτε καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Σας προτείνουμε να έχετε μαζί σα ένα σακίδιο με οποιδήποτε υγρό επιθυμείτε 2-3 λίτρων και τροφή σε οποιαδήποτε μορφή για να μπορέσετε να επιβιώσετε για δώδεκα ώρες ώστε να σπρώξετε το εαυτό σας στα όρια του. Σημείωση: Τα εργαλεία που θα χρειαστείτε θα σας σταλούν στο email σας μία ή δυο εβδομάδες πριν τον αγώνα. Οι συμμετέχοντες που θα καταφέρουν να τερματίσουν θα λάβουν ένα αναμνηστικό μπλουζάκι HH και ένα αναμνηστικό δώρο HH”

spartan-race-7

AGOGE
Τον 7ο αιώνα π.Χ., οι Σπαρτιάτες ήθελαν να παράγουν τους ισχυρότερους και πιο διανοητικά σκληρούς πολίτες της γης.Για να γίνει αυτό, δημιούργησαν την Αγωγή, ένα σύστημα εκπαίδευσης που έγινε γνωστό σε όλο το κόσμο.Το Spartan Race μεταφέρει την ίδια φιλοσοφία στη σύγχρονη εποχή με ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εξισορροπεί την θεωρία με την πρακτική εφαρμογή των δεξιοτήτων και των διδαγμάτων που διδάσκονται στην τάξη. Το Spartan Agoge θα διεξαχθεί στο Πίτσφιλντ του Βερμόντ στο «αγρόκτημα» δύο φορές το χρόνο – μία φορά το καλοκαίρι και μία φορά το χειμώνα – με ειδικές συνεδρίες για αμερικανικές στρατιωτικές μονάδες.Στο μέλλον το Spartan θα φιλοξενήσει την Αγωγή σε ιστορικές τοποθεσίες σεόλο τον κόσμο.Για να ολοκληρώσει ένα Spartan Agoge κάθε συμμετέχων θα πρέπει να ξεπεράσει τα πνευματικά και σωματικά εμπόδια που υπάρχουν όπου αυτά στοχεύουν στην ανάπτυξη του σώματος αλλά και το νου. Οι πιο πολλοί θα πρέπει να προετοιμαστούν μήνες για αυτό τον δύσκολο αγώνα προκειμένου να κερδίσουν το πολυπόθητο επίτευγμα. Καλό θα είναι οι συμμετέχοντες να έχουν πάρει μέρος στο παρελθόν σε αγώνες αντοχής ή σε διάφορες πνευματικές προκλήσεις. Hurricane Heat distances.
Εκμάθηση μέσω των ειδικών προπονητικών προγραμμάτων του Spartan Agoge:
Purpose: Having a clear intention or objective in life.
Commitment: Dedicating oneself to a fulfilling, healthy, and meaningful life through action.
Resiliency: Adapting to change and overcoming stress and adversity repeatedly.
Knowledge: Gaining information, facts and situational awareness through lived experiences.
Το Spartan Agoge συνδυάζει τη σωματική και πνευματική δύναμη με όλες τις γνώσεις και εμπειρίες που μπιορεί να έχει ένας άνθρωπος κατά τη διάρκεια της ζωής του. Εκείνοι που τερματίζουν γίνοννται αυτόματα υπεύθυνοι για την ανάληψη αποφάσεων,την ανάληψη κινδύνων.Επίσης θα αποκτήσουν τον Σπαρτιάτικο κώδικα, ένα κώδικα τιμής και σεβασμού.Το πιο σημαντικό είναι ότι γίνονται κύριοι του εαυτού τους.

JUNIOR SPARTAN RACE
To Spartan Race δεν είναι μόνο για τους ενήλικες . Το Spartan Kids Race προσφέρει τρεις αποστάσεις για τους μικρούς μας Spartans.Με βάση την ηλικία, οι αποστάσεις των παιδιών διαθέτουν εμπόδια ανάλογα με τα κανονικά που υπάρχουν και στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Βρείτε τον αγώνα και γράψτε τους μελλοντικούς Spartans. Θα τρέξουν, θα πηδήξουν και θα παίξουν όπως και οι μεγάλοι.

Οι 3 Κατηγορίες Αγώνων

Sprint: Το Reebok Spartan Sprint βάζει στην άκρη την αντοχή και δοκιμάζει την ταχύτητα μέσα από 3-5 χιλιόμετρα και 20+ εμπόδια. Αποτελεί μία ιδανική εμπειρία για ένα αρχάριο αθλητή του Spartan Race και μία πολύ καλή δοκιμασία για ένα προχωρημένο αθλητή ενάντια στο χρόνο.

 • Super: Το Reebok Spartan Race Super απαιτεί και καλή φυσική κατάσταση αλλά εξίσου σημαντικό είναι και η πνευματική κατάσταση.Η απόσταση είναι 8-10 χιλιόμετρα με πάνω από 25 εμπόδια που εμπεριέχονται σε αυτήν.
 • Beast: Το Reebok Spartan Beast είναι ο πιο δύσκολος και πιο μεγάλος αγώνας από τους τρεις του Spartan Race με 12-14 χιλιόμετρα και 30+ εμπόδια να σας χωρίζουν από την γραμμή του τερματισμού.

  ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΤΟΧΗΣ: Νομίζεις ότι αντέχεις και άλλο? Απόδειξέ το μας με την εγγραφή σου σε κάποιο αγώνα αντοχής. Διάλεξε ένα από τα Ultra Beast (26+ χλμ, 60+ εμπόδια), Hurricane Heat (3-4 ώρες που περιλαμβάνουν ένα εξαντλητικό ταξίδι με την ομάδα σου), Hurricane Heat 12 Hour (12 ώρες που περιλαμβάνουν την φυσική και την πνευματική καταπόνηση της ομάδας σου μαζί με ατομικές προκλήσεις), ή την Agoge, ένα event 60 ωρών όπου αναπτύσσει την σωματική, την ψυχική και την ομαδική δύναμη μέσω αρκετών προκλήσεων και αξιολογήσεων.

  spartan-race-1

  Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ. Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΥΠΟΚΙΝΕΙ
  ΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ. Ο ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΕΝΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ.

  Το μονοπάτι προς τη δόξα του Spartan είναι γεμάτο γρατζουνιές , ιδρώτα , λάσπη και επιτεύγματα.Έχετε ότι χρειάζεται;
  Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Spartan αποτελεί το κυρίαρχο γεγονός μέσα σε μία αγωνιστική χρονιά Spartan. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Beast θα γίνει στις 30 Σεπτεμβρίου 2017 σε μία από τις πιο δύσκολες διαδρομές στον κόσμο, την κοιλάδα Squaw στη λίμνη Tahoe. Κάθε αθλητής όπου βρίσκεται στην γραμμή εκκίνησης έχει κερδίσει το δικαίωμα να παλέψει για την νίκη.Οι αθλητές των κατηγοριών Competitive και Open μπορούν να λάβουν κανονικά μέρος αλλά για να μπορέσουν να διεκδικήσουν το βραβείο του Elite πρέπει να κερδίσουν ένα νόμισμα.

  ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ:
  ΑΜΕΡΙΚΗ & ΚΑΝΑΔΑΣ: Οι Top 5 αθλητές άνδρες και γυναίκες σε όλα τα heat των Elite από την 1 Ιανουαρίου εώς και την 24 Σεπτεμβρίου 2017. Εάν οι 5 πρώτοι έχουν ήδη προκριθεί, προκρίνονται οι αθλητές που βρίσκονται μετά από αυτούς. .

  ΑΓΩΝΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΔΑ: Οι Top 10 αθλητές άνδρες και γυναίκες σε όλα τα heat των Elite από την 1 Ιανουαρίου εώς και την 24 Σεπτεμβρίου 2017.

   ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

 • Leave a Reply