ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση βιβλίων του Παναγιώτη Γιαννουλέα το Σάββατο στην Στούπα

0
 Τα βιβλία του Μεσσήνιου συγγραφέα Παναγιώτη Γιαννουλέα «Γαλάζια κόμπρα» και «Ζωές στην καταιγίδα»,  παρουσιάζουν ο «Πολιτιστικός Αντίλογος» και οι εκδόσεις «Δρόμων» στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τη Στούπα της Μάνης, αυτό το  Σάββατο 26 Αυγούστου στις 8 μ.μ. στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Στούπας.

Για τα βιβλία θα μιλήσουν: 

Για το βιβλίο «Γαλάζια κόμπρα» θα μιλήσει ο Δημήτρης Ραπτέας, οικονομολόγος, ενώ για τις «Ζωές στην καταιγίδα» η εικαστικός, Βασιλική Κατέρη. Συντονίζει και μιλάει για τα βιβλία ο δημοσιογράφος, Θανάσης Παντές. Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει τα αντίτυπα των βιβλίων του.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Μάνης.


Ο Παναγιώτης Γιαννουλέας γεννήθηκε στη Στούπα της μεσσηνιακής Μάνης το 1947. Σπούδασε πολιτικές και οικονομικές επιστήμες. Είναι οικονομολόγος και εργάστηκε ως οικονομικός διευθυντής και σύμβουλος σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα. Έχει μια κόρη, τη Λιάνα και μια εγγονή, την Έλενα.
Είναι μέλος της “Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας” (Ε.Λ.Σ.Α.Λ.)
‘Εργα του:
– “Κόκκινη ομίχλη στο κάστρο” (2007, εκδόσεις Ατραπός).
– “Προφανής ένοχος” (2009, εκδόσεις Ωκεανός).
– Συμμετέχει στο συλλογικό έργο της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας, “Η επιστροφή του Αστυνόμου Μπέκα”, με το διήγημά του “Διακοπές στη Μάνη” (2012, εκδόσεις Καστανιώτης).
– Με το διήγημά του “Τρόμος στην Αρεόπολη” συμμετέχει στο συλλογικό έργο της Ελληνικής Λέσχης Συγγραφέων Αστυνομικής Λογοτεχνίας με γενικό τίτλο “Ο τόπος πρόδωσε τον ένοχο’ (2014, εκδόσεις Τόπος).
– “Γαλάζια κόμπρα” (2014, εκδόσεις Δρόμων)

Leave a Reply