ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αντωνία Μπούζα: Συνεχής ο παραγοντισμός Φαββατά, μέσω της εργασίας του! 

0

Έκπληκτοι διαβάζουμε συχνά -πυκνά τις φαντασίες ενός υπαλλήλου που εξηύρε τρόπο προβολής μέσω της εργασίας του, την οποία προσπαθεί με παντοίους  τρόπους να απαξιώσει, δημιουργώντας ερωτηματικά περί των προθέσεών του.

Της ΑΝΤΩΝΙΑΣ ΜΠΟΥΖΑ*mpoyza-kefali

Χωρίς να ενημερωθεί από τη διοίκηση της Υπηρεσίας  του ως όφειλε καθότι Υπάλληλος, για τα αληθινά συμβάντα που αφορούν την προσωρινή διακοπή λειτουργίας των τακτικών ελέγχων στο Δημόσιο ΚΤΕΟ , επιτίθεται υπόπτως στην πολιτική ηγεσία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και αφήνει αιχμές περί μεθοδεύσεων που δεν στέκουν.

Την ώρα που η εργασία είναι πολύτιμη, η ανεργία στα ύψη και χιλιάδες Έλληνες πολίτες αγωνιούν για μια θέση στον ήλιο, η απαξίωση της εργασίας στο δημόσιο τομέα μέσω συμπεριφορών και μεθοδεύσεων, από υπαλλήλους που θεωρούν ότι μέσω της απαξίωσης και της δυσφήμισης της, θα αποκομίσουν πολιτικά-κομματικά οφέλη και θα δείξουν στα ενδότερα της πρόσφατης κομματικής τους στέγης πως είναι καλοί προπαγανδιστές  και  στρατιώτες της, είναι μια τραγική παθογένεια του χθες που μετακόμισε στο δήθεν προοδευτικό σήμερα και πρέπει να σταματήσει .

Ο συνδικαλισμός είναι αναγκαίος, είναι υγιής πρακτική στις δημοκρατικές κοινωνίες, αλλά όταν παρεκκλίνει επιβάλλεται οι λοιποί μετέχοντες να επαναφέρουν την κανονικότητα.

Η προσπάθεια συνεχούς δυσφήμισης της Υπηρεσίας του, πρέπει επιτέλους να σταματήσει και να υπάρξουν εκείνες οι ενέργειες από πλευράς της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας να ελεγχθούν σε όλη τη βάση τους φαινόμενα παραγοντισμού και δημιουργίας αρνητικών εντυπώσεων και επιπτώσεων για μια νευραλγική  Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Η αποκατάσταση της αλήθειας μέσω της ανακοίνωσης της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας θα καθορίσει τη βάση της  πραγματικότητας περί των γεγονότων , αλλά οι προβληματισμοί παραμένουν για το ρόλο υπαλλήλων στον εργασιακό τους χώρο .

*Η Αντωνία Μπούζα είναι περιφερειακή σύμβουλος, Συντονίστρια Έργου και Αποτελεσματικότητας Μεσσηνίας και εντεταλμένη σύμβουλος Τουρισμού -Πολιτισμού

Leave a Reply