ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΑΕΔ: Άκυρα τα αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας για τους 17 δήμους

0

Πίσω παίρνει τους προσωρινούς πίνακες με τα αποτελέσματα του προγράμματος προσλήψεων κοινωφελούς εργασίας η διοίκηση του ΟΑΕΔ, λόγω σημαντικών λαθών που διαπιστώθηκαν στη μοριοδότηση. όπως μεταδίδει το dikaiolgitika news.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ΟΑΕΔ θα ανακοινώσει ότι δεν ισχύουν πλέον οι πίνακες της μοριοδότησης των αιτούντων ανέργων λόγω λάθους που έγινε στην βάση δεδομένων και οφείλεται σε ανάδοχο εταιρεία που βγάζει τα αποτελέσματα .

 Να υπενθυμίσουμε ότι οι προσωρινοί πίνακες που αναρτήθηκαν χθες, αφορούν το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για 3.494 θέσεις πλήρους απασχόλησης σε 17 δήμους της χώρας.

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του dikaiologitika, το πρόβλημα εντοπίστηκε μετά από δειγματοληπτικό έλεγχο που έκαναν οι υπηρεσίες του ΟΑΕΔ, στον οποίο και εντόπισαν λάθη σε συγκεκριμένη μοριοδότηση κριτηρίου που ορίζει η προκήρυξη, χωρίς όμως να έχει γίνε γνωστό.

Στόχος της Διοίκησης του ΟΑΕΔ είναι να αναρτηθούν κε νέου τα αποτελέσματα της κοινωφελούς εργασίας την Παρασκευή και τελικά αν καταστεί εφικτό να ξεκινήσουν οι ενστάσεις από την Δευτέρα.

Έτσι όλοι οι αιτούντες άνεργοι στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα πρέπει να θεωρούν τα μόρια τους άκυρα και την Παρασκευή – εκτός απρόοπτου – να δουν εκ νέου τη μοριοδότησή τους στους νέους πίνακες.

Leave a Reply