ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εξηγήσεις ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας για τις διακοπές υδροδότησης

0

Εξηγήσεις για την κατάσταση που επικρατεί με αποδέκτη ζητά από την ΔΕΥΑ Τριφυλίας το Δημοτικό Συμβούλιο  του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» μεταφέροντας τις διαμαρτυρίες του εμπορικού κόσμου της περιοχής για τις αλλεπάλληλες  διακοπές στην υδροδότηση της πόλης της Κυπαρισσίας. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο γεγονός ότι δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις ούτε για προγραμματισμένες διακοπές αλλά και επαρκείς αναφορές για τους εμπόρους και καταναλωτές που υποφέρουν με αποτέλεσμα να έχει αντίκτυπο και στην τουριστική κίνηση της περιοχής.

Στην επιστολή, η οποία φέρει την υπογραφή των εκπροσώπων του Συλλόγου και συγκεκριμένα του προέδρου Δημ. Αβδάλας και του γραμματέα Δημ. Τερζή, επισημαίνεται χαρακτηριστικά ότι:

«Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουμε έρθει αντιμέτωποι με αρκετά συχνές διακοπές υδροδότησης στην πόλη της Κυπαρισσίας.

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε εάν οι διακοπές αυτές οφείλονται σε έλλειψη νερού ή σε βλάβες του δικτύου, και κατά πόσο θα συνεχιστούν αυτές.

Όταν γίνονται διακοπές, επιθυμούμε να ενημερωνόμαστε αυτομάτως ώστε να ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας, τα οποία εξαρτώνται άμεσα (εστιατόρια, καφετέριες στεγνοκαθαριστήρια, κ.λ.π.) από τη χρήση νερού. Η ενημέρωση αυτή θα αποτρέψει τυχόν σοβαρές βλάβες σε μηχανήματά τους και φυσικά αποφυγή ταλαιπωρίας των καταναλωτών.

Ελπίζουμε σε ενημέρωση και συνεργασία, ώστε να μην βρεθούν συνάδελφοι στη δυσάρεστη θέση να ζητήσουν ποινικές και λοιπές ευθύνες των αρμοδίων της Επιχείρησή σας», καταλήγει η κοινή επιστολή.

ΓΙΑΝ. ΜΠ.

Leave a Reply