ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Υποψήφιος casting ο Γιώργος Σπύρης για τη νέα πρόκληση …«Nomads» του ANT1

0
    ΛΟΓΩ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ MOTOCROSS Ν. ΕΛΛΑΔΟΣ

Αύριο στο Studio Kappa ΑΝΤ1 του στα Σπάτα, ολοκληρώνεται το κάστινγκ και διαμορφώνεται η λίστα με τις τελικές συμμετοχές στο πολυαναμενόμενο τηλεπαιχνίδι «Nomads».
Τόπος προορισμού οι Φιλιππίνες με τις αιτήσεις να αγγίζουν τις 20.000 από λάτρεις της περιπέτειας σε άγνωστους προορισμούς και πολιτισμούς!
Η υπέρτατη πρόκληση έρχεται στον ANT1 και περιλαμβάνει μακρινά ταξίδια σε αφιλόξενα μέρη, μια υπέρτατη πρόκληση, κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι.. αλλά μια περιπέτεια σε άγνωστους τόπους με διάσημους και άσημους πρωταγωνιστές της διπλανής πόρτας!
Πολλοί έλληνες μας δήλωσαν συμμετοχή ελπίζοντας να επιλεγούν ώστε να ζήσουν μια περιπέτεια ζωής ξεπερνώντας παράλληλα τα προσωπικά τους όρια υπό ασυνήθιστες συνθήκες επιβίωσης, κι ανάμεσά τους ήσαν και αρκετοί συμπολίτες μας, ένας εξ αυτών ο γνωστός πρωταθλητής Scramble Γιώργος Σπύρης.
Ο 32χρονος αθλητής του Motocross παρότι είχε πάρει την απόφαση να δηλώσει συμμετοχή έχοντας όλα τα εχέγγυα να αντεπεξέλθει σε μια τέτοια πρόκληση καθότι χρόνια επαγγελματίας αθλητής του Motocross και γενικότερα άνθρωπος των σπορ, τελικά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα βρεθεί στις εξωτερικές Φιλιππίνες
«Είχα δηλώσει με αρκετό ενθουσιασμό συμμετοχή στο «Nomads» ΑΝΤ1 και παρότι με κάλεσαν για casting, οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν τελικά να δοκιμάσω κι εγώ τις αντοχές μου σε μια μοναδική, όπως αυτή, περιπέτεια!» μας είπε σχετικά με την υποψηφιότητά του ο Γιώργος Σπύρης ο οποίος εκτός από το Βουλκανιζατέρ Block Pass Spiris, έχει και το Must café.
Πλέον ο 32χρονος αθλητής στρέφει την προσοχή του στο επερχόμενο πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος που ξεκινά στις 3 Σεπτεμβρίου με πρώτο αγώνα στην Αρχαία Ολυμπία.
Για μια ακόμη σεζόν ο Γιώργης Σπύρης εκπροσωπώντας την πόλη μας και την ιδιαίτερα αξιόλογη ΛΕ.ΜΟ.ΚΑ., θα διεκδικήσει ό,τι καλύτερο στο τρέχον πρωτάθλημα Scramble όπου βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα στο πρωτάθλημα Motocross Νοτίου Ελλάδος.

1,047 Συνολικές προβολές, 2 Σήμερα

Leave a Reply