ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απάντηση σε Αλειφέρη-Μπούζα για δημόσιο ΚΤΕΟ από το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ

0

Η απάντηση της κας Αλειφέρη σχετικά με το ζήτημα του ΚΤΕΟ Μεσσηνίας αφενός μαρτυρά την αδυναμία ή και την απροθυμία της να απαντήσει επί της ουσίας στις συγκεκριμένες καταγγελίες που έκανε το ΝΤ της ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας και αφετέρου καταδεικνύουν το ύφος και το ήθος της αντιπεριφερειάρχου. Ειρωνείες και προσβλητικές αναφορές για το όνομά μου δεν δέχομαι από κανένα και επιφυλάσσομαι για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου για την προστασία της προσωπική μου αξιοπρέπειας.

Όσον αφορά στις δηλώσεις της κας Μπούζας θα πρέπει να της υπενθυμίσω ότι ευτυχώς έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί οι εποχές εκείνες που οι χωροφύλακες ζητούσαν να ελεγθούν πολίτες και ιδιαιτέρως συνδικαλιστές για τις απόψεις του. Ως υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών ελέγχομαι καθημερινά από τους προϊσταμένους μου και ως συνδικαλιστής κρίνομαι και λογοδοτώ για τις απόψεις μου μόνο στους συναδέλφους μου.

Καλώ λοιπόν τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κ Τατούλη, και την αρμόδια αντιπεριφερειάρχη, κα Νικολάκου, να επαναφέρουν τις παραπάνω κυρίες στην τάξη, ώστε να δείχνουν τον πρέποντα σεβασμό τόσο στα συλλογικά όργανα όσο και τους ίδιους τους εργαζομένους.

 

                   Δημήτριος Γ. Φαββατάς
Υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών Μεσσηνίας
Πρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Μεσσηνίας
Μέλος του Δ.Σ. των Εργαζομένων της ΠΕ Μεσσηνίας

Leave a Reply