ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δυνατά τεστ στο αυριανό τουρνουά με Τέλλο Άγρα και Διαβολίτσι για την Πύλο

0
    ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΜΕΝΟΣ ΕΔΑΦΟΣ»

Αύριο θα διεξαχθούν τα φιλικά για τον Τσικλητήρα Πύλου με την συμμετοχή του στο Τουρνουά που διοργανώνει ο Τέλος Άγρας στους Γαργαλιάνους, όπου εκτός από τη διοργανώτρια και την ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη τρίτη συμμετέχουσα ομάδα είναι το Διαβολίτσι.
Οι αγώνες έχουν προγραμματισμένη ώρα έναρξης 18:30 και θα έχουν διάρκεια 30 λεπτά (θα παίξουν όλοι με όλους).
Το συγκεκριμένα Τουρνουά θα δώσει την ευκαιρία στους τρεις προπονητές Νίκο Κακαλέτρη (Τσικλητήρα), Αντώνη Μαυρέα (Τέλου Άγρα) και Κώστας Παλαμάρα (Διαβολιτσίου) να δουν σε τι φυσική κατάσταση βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους και παράλληλα να εντοπίσουν τα κενά που υπάρχουν, προκειμένου να τα καλύψουν στην συνέχεια μέσα από διορθωτικές ή ενισχυτικές κινήσεις όπως και να «τσεκάρουν» ορισμένους πιτσιρικάδες δίνοντας τους παιχνίδια.

Χρειάζεται περαιτέρω ενίσχυση
«Το ρόστερ δεν έχει κλείσει αλλά συνεχίζει να … “γεμίζει”» τόνισε στην «Φ» ο τεχνικός του Τσικλητήρα Νίκος Κακαλέτρης, με τον σύλλογο να ψάχνει ακόμα παίκτες που θα δώσουν περισσότερη ποιότητα στην ομάδα και θα την βοηθήσουν στον πρωταρχικό της στόχο που είναι η άνετη παραμονή στην Γ΄ Εθνική κατηγορία.
Μέχρι στιγμής ο κ. Κακαλέτρης δουλεύει με ένα σύνολο 20 παικτών αλλά αποζητά κι άλλες προσθήκες χωρίς να προσδιορίζει τον ακριβή αριθμό που θα καλύψει τα κενά σε ορισμένες θέσεις ώστε να είναι ολοκληρωμένο το ρόστερ. Θα πρέπει ωστόσο να γίνει το δυνατόν γρηγορότερα καθώς η νέα σεζόν πλησιάζει και αναμένεται πολύ απαιτητική.
Προς το παρόν ο σύλλογος από την Πύλο έχει ανακοινώσει πέντε μεταγραφές, με τελευταία αυτή του Παναγιώτη Γιαννόπουλου.

Έτοιμοι …λίγο πριν την σέντρα
Συνεχίζονται με ανεβασμένο ρυθμό, δίχως το παραμικρό πρόβλημα, οι καθημερινές διπλές, σκληρές προπονήσεις στον Τσικλητήρα, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν μεν την κούραση αλλά και την θέληση να «παλέψουν» ώστε να είναι έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα (κυρίως σε φυσική κατάσταση) τουλάχιστον λίγες ημέρες πριν την πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος, στις 17 Σεπτεμβρίου.
«Η ομάδα προσπαθεί μέσω των καθημερινών, διπλών προπονήσεων να «καλύψει» το χαμένος έδαφος γιατί άργησε να ξεκινήσει την προετοιμασία της (άρχισε στις 9 Αυγούστου)» επισήμανε στην «Φ» ο κόουτς Κακαλέτρης.
Την Τετάρτη οι παίκτες του Τσικλητήρα υποβλήθηκαν σε μετρήσεις και εργομετρικά τεστ το αποτέλεσμα των οποίων χάρισε ικανοποίηση στον προπονητή και τους συνεργάτες του.
Σε ό,τι αφορά στα τεστ προετοιμασία, πλην του τουρνουά, η Πύλος έχει ακόμη προγραμματίσει ένα φιλικό για την ερχόμενη εβδομάδα, με την αντίπαλο την έτερη εκπρόσωπο του Νομού στην Γ΄Εθνική, «Καλαμάτα», ενώ δεν αποκλείεται νωρίτερα να γίνει ένα ακόμη φιλικό με άλλη ομάδα της περιοχής.

Π.Ν.

Leave a Reply