ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Παρουσίαση των βιβλίων του Παναγιώτη Γιαννουλέα στη Στούπα

0

ΕΦΤΑΣΕ η μεγάλη μέρα λοιπόν και σήμερα στις 8 το βράδυ στο δημοτικό σχολείο Στούπας ο Πολιτιστικός Αντίλογος σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Δρόμων» και υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Μάνης, πραγματοποιούν την  παρουσίαση των βιβλίων του γνωστού και φίλτατου και με Στουπιώτικη καταγωγή συγγραφέα Παναγιώτη Γιαννουλέα.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για τα βιβλία «Γαλάζια κόμπρα» και «Ζωές στην καταιγίδα» για τα οποία θα μιλήσουν ο οικονομολόγος Δημήτρης Ραπτέας και η εικαστικός Βασιλική Κατέρη, αντίστοιχα, ενώ συντονίζει και μιλάει  για τα βιβλία ο γράφων.

ΔΕΚΑ χρόνια συγγραφικής παρουσίασης  συμπληρώθηκαν από τότε που ο Παναγιώτης Γιαννουλέας εμφανίστηκε στο συγγραφικό στερέωμα και μονομιάς έκανε αισθητή την παρουσία του χάρη στον περίτεχνο όσο και απλό τρόπο της αφήγησής του που κρατάει σε εγρήγορση τον αναγνώστη των βιβλίων του.

Ο ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΑΣ είναι γεννημένος αφηγητής και γνωρίζει καλά την τέχνη να ξεδιπλώνει τις ιστορίες του με την ανάλογη κλιμάκωση της έντασης ως την κορύφωσή της, βάζοντας για τα καλά τον αναγνώστη στην ατμόσφαιρα της αφηγούμενης αφήγησης.

ΠΟΛΛΕΣ κι ενδιαφέρουσες πτυχές για συζήτηση παρουσιάζονται και στα δύο βιβλία του Παναγιώτη Γιαννουλέα και σε αυτές θα αναφερθούμε στην αποψινή παρουσίαση.

ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ για άλλη μια φορά πως ο Γιαννουλέας στα βιβλία του προβάλλει τη Στούπα με τον καλύτερο τρόπο και μπράβο του.

ΣΤΗ «ΦΩΝΗ» στη δικτυακή έκδοση υπάρχει και εκτενέστερη αναφορά από τον γράφοντα στο συγγραφέα και τα βιβλία του.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

 

 

Leave a Reply