ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Πύλη εξόδου το αεροδρόμιο προς τον… ευρωπαϊκό παράδεισο!

0

Καθημερινά σχεδόν το αστυνομικό δελτίο περιλαμβάνει συλλήψεις μεταναστών στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας που προσπαθούν με παράνομο τρόπο να… αποδράσουν αναζητώντας τον παράδεισό τους!

Ένας παράδεισος που ακούει στο όνομα Ευρώπη, κυρίως οι βόρειες χώρες στις οποίες ελπίζουν ότι θα βρουν μια θέση κάτω από τον ήλιο και μια θέση εργασίας!

Μετανάστες κυρίως από Συρία, Αφγανιστάν και άλλες χώρες όπου η διατάραξη της ζωής από πολεμικές εκκαθαριστικές επιχειρήσεις ξεριζώνει τον κόσμο από τις εστίες του!  Κοντά σ’ αυτούς και οι ορκισμένοι για εκδίκηση μουσουλμάνοι που χρησιμοποιούν τη… χαλαρή Ελλάδα ως ρεσεψιόν του πεντάστερου ξενοδοχείου «Ευρώπη»!

Μιας Ευρώπης άτολμης και αναποφάσιστης όπου θέλει και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο!  Δηλαδή και μετανάστες νέους και γέρους, με φθηνό μεροκάματο, αλλά φιλτράρισμά τους για αποτροπή τρομοκρατικών ενεργειών!  Ό,τι δεν τους κάνει το… επιστρέφουν στην Ελλάδα, όπου έχει καταντήσει αποθήκη ανθρώπων απελπισμένων και αδύναμων!  Η Ευρώπη με κονδύλια στηρίζει ΜΚΟ και το κράτος-αποθηκάριο με το πάρτι να συνεχίζεται!

Σταματάνε, λοιπόν, στο αεροδρόμιο Καλαμάτας όποιον μπορούν οι ελληνικές διωκτικές αρχές, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές συνθήκες και διασώζουν όσους μπορούν από τις καραβιές απελπισμένων που διακινούν, τούρκοι κυρίως, δουλέμποροι!

Τελικά η Ευρώπη δειλιάζει για το μεταναστευτικό και η Ελλάδα πληρώνει το μάρμαρο, αφού κλείσαν οι στράτες στα βόρεια σύνορα και οι μετανάστες… πελαγοδρομούν!

Η Ελλάδα και η Ευρώπη οδηγούν ολοταχώς σε αλλοίωση της σύνθεσης του πληθυσμού τους και απώλεια της πολιτισμικής τους ταυτότητας! Και όλα αυτά προς δόξα της παγκοσμιοποίησης και της κερδοφορίας του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, του νέου επικυρίαρχου στο δυτικό κόσμο!  Αν η Ελλάδα δεν αποκτήσει κυρίαρχη πολιτική και η Ευρώπη δεν πάρει αποφασιστικά μέτρα το μέλλον μας θα έχει… πολλή ξηρασία!!!

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

 

 

Leave a Reply