ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

KALAMATA BC: Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά παρούσα στις εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας»

0

Παρούσα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Kalamata BC στις εκδηλώσεις της «Λευκής Νύχτας» με πολύ κέφι και παιχνίδι!
Το γήπεδο μπάσκετ της ομάδας στήθηκε στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας και αποτέλεσε ένα από τα σημεία έλξης για τα μικρά παιδιά που υπό το βλέμμα των διοικούντων και των έμπειρων μελών του τεχνικού επιτελείου των Ακαδημίας του συλλόγου, έλαβαν οδηγίες και δοκίμασαν τις δυνάμεις τους, ενώ γονείς και παιδιά ενημερώθηκαν για τις δράσεις του συλλόγου και τη λειτουργία των ακαδημιών.
kalamata-bc-leykh-nyxta-3

Οι ευχαριστίες των ιθυνόντων: «Το Σάββατο (26/8) πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας η καθιερωμένη εκδήλωση της «Λευκής Νύχτας». Σε αυτή την παράδοση παρούσα ήταν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Kalamata BC, με την Ακαδημία της να βρίσκεται στην «καρδιά» της πόλης και των γεγονότων, ενώ δεν ήταν και λίγοι οι μικροί φίλοι του αθλήματος που θέλησαν να συμμετάσχουν. Το «παρών», φυσικά, έδωσε και το έμπειρο τεχνικό επιτελείο των Ακαδημίας μας, καθοδηγώντας τους ταλαντούχους αθλητές.
Ευχαριστούμε θερμά τον χορηγό της Ακαδημίας μας, τα καταστήματα COSMOS, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης «Kalamata BC and Cosmos stores basketball event».
kalamata-bc-leykh-nyxta-4

Παράλληλα, ευχαριστούμε τους Mitropoulos Men’s Fashion, Elite City Resort, Ποτοποιϊα Κωστέα, Gazi Gas, Μάρμαρα Πουλουπάτη, Burgerer’s, Messinia Local Experts, Physiokinisis, Κέντρο Μεταβολισμού και OnType Tzanne.»
kalamata-bc-leykh-nyxta-2

Leave a Reply