ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εύκολη παραμονή και αλλαγή στυλ τα «θέλω» του Χανδριναϊκού

0
    ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Χωρίς πρόβλημα και σε κανονικό ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία του Χανδριναϊκού για το πρωτάθλημα της Α1 Τοπικής κατηγορίας, με αρκετά μεγάλη συμμετοχή ποδοσφαιριστών, πλην λιγοστών εξαιρέσεων παικτών, δικαιολογημένων ωστόσο απόντων λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.
Ζητούμενο φέτος η αλλαγή εικόνας… Αυτό που επιθυμούν και συνειδητά θα επιδιώξουν τη νέα σεζόν οι άνθρωποι του συλλόγου είναι να αλλάξουν το όλο στυλ που έχει καθιερώσει χρόνια τώρα ο σύλλογος, για μια πιο ουσιαστική και μεστή εικόνα που θα αποφέρει κέρδη στο μέλλον και για την βιωσιμότητα και ανάπτυξη του συλλόγου.
Επ’ αυτού καθώς και για τους στόχους που έχει θέσει για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν με τον Χανδριναϊκό, μιλήσει στην «Φ» ο Πέτρος Χιώτης «Θέλουμε να αλλάξει το στυλ της ομάδας και θα προσπαθήσουμε για μια εύκολη παραμονή» ενώ τόνισε πως στα μέτρα του δυνατού και εφόσον οι συνθήκες το επιτρέψουν θα προσπαθήσει να δώσει σε αρκετά παιδία του ρόστερ προερχόμενα και από τις Ακαδημίες του συλλόγου, την ευκαιρία να αγωνιστούν και να πάρουν παιχνίδια στα «πόδια» τους.
xandrinaikos-2

Μεταγραφές… τέλος
εκτός συγκλονιστικού απροόπτου

Το μεταγραφικό πάζλ του συλλόγου φαίνεται πως έχει ολοκληρωθεί και πολύ δύσκολα θα προχωρήσει σε απόκτηση κάποιου παίκτη εκτός, βέβαια, αν παρουσιαστεί κάτι το εξαιρετικό!
Ο Χανδριναϊκός αυτό το καλοκαίρι έκανε 7 μεταγραφές, είχε 6 αποχωρήσεις και προέβη σε αρκετές ανανεώσεις, μάλιστα το ρόστερ του αναμένεται να είναι έτοιμο –από πλευράς φυσικής κατάστασης- για την σέντρα του πρωταθλήματος, που έχει προγραμματιστεί για τις 30 Σεπτεμβρίου.

«Δύο δυνατά τεστ»
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για την μεσσηνιακή ομάδα είναι το Σάββατο (3/9) στο γήπεδο του Σουληναρίου, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Μεσσηνίας, όπου θυμίζουμε πως οι αγώνες είναι διπλοί.
Για τις δύο αυτές αναμετρήσεις μίλησε στην «Φ» ο νέος προπονητής του σωματείου Πέτρος Χιώτης, ξεκαθαρίζοντας πως τόσο ο ίδιος όσο και οι ποδοσφαιριστές του «…αντιμετωπίζουμε τα δύο αυτά ματς σαν δύο δυνατά τεστ προετοιμασίας και τίποτα παραπάνω», είπε χαρακτηρίζοντας τα μάλιστα ως επίσημα φιλικά. Επίσης είπε πως γνωρίζει αρκετά καλά τις δυνατότητες του αντιπάλου ενώ επισήμανε και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω (Α΄).

Π.Ν.

Leave a Reply