ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ορεξάτος για δουλειά!!!

0

ΑΝ η διάθεση για εξυπηρέτηση και προσφορά σε συνδυασμό με ενθουσιασμό για εργασία είχε ένα όραμα, αυτό θα ήταν ασφαλώς Γιώργος Καμπούρης.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ για εξαιρετική περίπτωση εργαζομένου που χαίρεται την εργασία του και εγκωμιάζει εμπράκτως τη δυνατότητα, μα και την ευκαιρία που έχει να εργάζεται.

Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ κέρδισε και κερδίζει καθημερινά τα εύσημα για την παρουσία του στο χώρο που εργάζεται και επιβεβαιώνει περίτρανα πως όλα τα συγχαρητήρια που δέχεται τα αξίζει και με το παραπάνω.

ΤΟ ΠΙΟ ενδιαφέρον σε όλα αυτά είναι ότι η προσφορά του είναι τόσο ευδιάκριτη που γίνεται απ’ όλους αντιληπτή σχεδόν αμέσως όταν τον γνωρίζουν.

ΑΥΤΗ η ικανότητα του Γιώργου Καμπούρη είναι συγχρόνως και επικοινωνιακό χάρισμα που δεν το έχουν όλοι και δεν γίνονται πειστικοί όταν προσπαθήσουν να δείξουν ότι το έχουν.

Ο ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ δεν χρειάζεται να καταβάλλει καμία σχετική προσπάθεια γιατί ο πηγαίος αυθορμητισμός του και η έμφυτη ευγένειά του λειτουργούν εν πλήρη αρμονία και όσο αποτελεσματικά χρειάζεται ώστε ο ίδιος να είναι επιτυχημένος στη δουλειά του.

ΔΕΝ χρειάζεται να σας πω πού εργάζεται ο Γιώργος Καμπούρης, ούτε και είναι αυτό που έχει σημασία βέβαια.

ΣΗΜΑΣΙΑ έχει η διάθεση και η χαρά του να εργάζεται με ενθουσιασμό.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και υγιαίνετε φίλτατοι αναγνώστες.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply