ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τα παράπονά τους στον υπουργό… οι κάτοικοι στο Φουρτζή που ζητούν από τον Αλέξη Χαρίτση να τους φτιάξει το δρόμο!

0

Βομβαρδισμένο τοπίο, εξακολουθεί να θυμίζει ο δρόμος που οδηγεί στο χωριό Φουρτζή, ο οποίος, όπως επισημαίνουν οι κάτοικοι, έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, στο πλαίσιο της υλοποίησης του έργου Σουληνάρι-Κορυφάσιο.

Μάλιστα, ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής, αφού έχει απευθυνθεί… στους πάντες, στέλνει τελικά επιστολή, στο Μεσσήνιο αναπληρωτή υπουργό Ανάπτυξης και Οικονομίας Αλέξη Χαρίτση, ζητώντας να συμβάλει στην αποκατάστασή του. «Στην περιοχή μας, εδώ και 4 χρόνια, έχει ξεκινήσει να φτιάχνεται ο νέος δρόμος Σουληνάρι-Κορυφάσιο μήκους 17 χιλ., ο οποίος μετά τα δύο πρώτα χιλιόμετρα σταμάτησε και συνέχισε αργότερα.

Εξαιτίας των έργων που εκτελούνται, έχουν «βομβαρδιστεί» όλες οι είσοδοι του χωριού μας», επισημαίνουν η κάτοικοι στην επιστολή, την οποία υπογράφει ο επίτιμος πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Κισκήρας και συνεχίζουν. «Ο δρόμος είναι γεμάτος μεγάλες λακούβες, ενώ και εκείνος από το Χατζή προς το χωριό μας, έχει γίνει… καλντερίμι, αφού περνούσαν φορτηγά πολλών τόνων, φορτωμένα με στουρνάρι από τους πρόποδες του Μαγκλαβά για το νέο δρόμο Σουληνάρι-Κορυφάσιο», επισημαίνουν οι κάτοικοι, οι οποίοι ζητούν να γίνουν άμεσα όλες οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης, καθώς ο χειμώνας πλησιάζει και δε θα μπορούν να πάνε ούτε στα χτήματά τους.

Γ.Α.

Leave a Reply