ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη Μεσσηνία ανακοινώνουν τρία νέα έργα ύψους 1,6 εκατ. ευρώ που υπέγραψε ο Χαρίτσης!

0

Mετά τους δημάρχους και τους εκπροσώπους Συλλόγων και φορέων και οι τρεις βουλευτές Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ, ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, η Γιώτα Αμανατίδη – Κοζομπόλη και ο Πέτρος Κωνσταντινέας, «χρησιμοποιούν» τον επίσης Μεσσήνιο αναπληρωτή υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, αυτή για να δείξουν πως παράγεται… έργο στο νομό! Συγκεκριμένα, σε κοινή ανακοίνωσή τους, οι τρεις, αναφέρονται σε τρία νέα έργα, συνολικού ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, που χρηματοδοτούνται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, εγκρίθηκαν και υπογράφτηκαν ήδη, από τον Αλέξη Χαρίτση.

Τα έργα αυτά, όπως επισημαίνουν, «αφορούν στην ανάπλαση των κοινόχρηστων χώρων από τον κόμβο της Εθνικής Οδού, στο ύψος του Κέντρου Υγείας Μελιγαλά, προς την Πλατεία Αγίου Ιωάννου και έως την είσοδο της  Βιομηχανικής Ζώνης, καθώς και στην προμήθεια και συντήρηση εξοπλισμού του Δημοτικού Καταστήματος Μελιγαλά του Δήμου Οιχαλίας.

Το τρίτο έργο αφορά  στην εγκατάσταση πιεστικού συγκροτήματος μετά δεξαμενών για τον εφοδιασμό με νερό των πυροσβεστικών αεροπλάνων,  που θεωρείται ότι θα συμβάλλει σημαντικά στην αντιπυρική προστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου», επισημαίνουν στο δελτίο Τύπου, Κατρούγκαλος, Κοζομπόλη και Κωνσταντινέας.

Leave a Reply