ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ζητείται τσαρλατάνος 

0

Διαβάζω ότι στη Δημοκρατική Συμπαράταξη υπάρχουν διάφοροι μνηστήρες για την αρχηγία! Από τον ευρωβουλευτή Ανδρουλάκη μέχρι το δήμαρχο Καμίνη και τον πρώην υπουργό Μανιάτη.

Του Θόδωρου Γαλανόπουλου

Ολοι μπορεί να είναι καλοί και άξιοι αλλά χωρίς ψηφοθηρικό περιεχόμενο… Ακόμα ίσως δεν έχουν καταλάβει πως ψηφίζει ο Ελληνας! Τι νομίσανε;  Ότι ο Έλληνας χρειάζεται κανέναν σοβαρό υπεύθυνο τεχνοκράτη, οικονομολόγο διπλωμάτη που να χειρίζεται καλά τις Διεθνείς Σχέσεις και να μπορεί να φέρει αλλαγές και μεταρρυθμίσεις που θα βελτιώσουν το σύνολο της χώρας;  Ουδεμία σχέση!  Ο Ελληνας  θέλει, έναν λίγο μαγκάκο, λίγο ψευτράκο,  λίγο αλητάκο, λίγο τζαμπατζή, πολύ παπατζή,  που να αρέσει στις γυναίκες άνω των 50 που έχουν φαντασιώσεις που ποτέ δεν ολοκλήρωσαν, και γενικά να μπαλαμουτιάζει  να… γα@ει και να μην πληρώνει ! Κάθε εξάμηνο ψεμάτων να έχει και ένα αποτέλεσμα πραγματικό, αλλά ο λαός να του τα συγχωρεί όλα  γιατί κατά τα άλλα είναι καλό παιδί…! Να μην έχει κανέναν ενδοιασμό να λέει αλλά το πρωί άλλα το βράδυ και να κάνει πως δεν θυμάται τι έλεγε το μεσημέρι! 

Στην Ελλάδα που έκανε τραγούδι ο Τσιτσάνης «χτύπα σατράπη μου δωσ’ μου γλυκά φιλιά», δεν μπορεί να έχει καμία τύχη σαν αρχηγός της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ούτε ο Καμίνης, ούτε Μανιάτης, ούτε ο Θεοχαρόπουλος!  Τσαρλατάνο,  λαοπλάνο,  ψεύτη και καραγκιοζοπαίχτη έχετε; Ε, άλλοι τον έχουν…! Ψάξτε να βρείτε κάποιον αντίστοιχο αλλιώς μία χαρά είναι η Φώφη Γεννηματά κράτησε ένα αξιοπρεπές ποσοστό κάνοντας τη Δημοκρατική Συμπαράταξη σχεδόν τρίτο κόμμα! Αν θέλετε φυσικά και έχετε βλέψεις να κάνετε ένα κόμμα με μέλλον εξουσίας.., γιατί αν θέλετε ένα κόμμα για τους σκεπτόμενους και τους συνειδητοποιημένους αυτοί είναι τόσο μικρή μειοψηφία που πάνε εκδρομή με ένα λεωφορείο…!

Ο Ελληνάρας  που χθες ψήφισε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και σήμερα ΣΥΡΙΖΑ και αύριο μπορεί και Χρυσή Αυγή, θέλει άλλη μαεστρία για τον πάρεις κοντά σου. Θέλει λόγια γλυκά, υποσχέσεις πολλές, που να μην τις εκπληρώνεις, και αύριο να του λες ότι φταίνε οι άλλοι, οι…  Κογκολέζοι και οι Σουηδέζοι που δεν σε άφησαν να υλοποιήσεις το πρόγραμμά σου ! Αμα δεν βρεις τρόπο να σε ψηφίζει αυτός που έχει σκύλο , πίνει καπουτσίνο και όλη μέρα περιφέρει τα μπράτσα με το τατουάζ με τα κινέζικα γράμματα, έχεις αποτύχει σαν παράταξη! 

Ρουσφέτι – κλαρίνο και φρέντο καπουτσίνο, αυτή είναι η Ελλάδα σήμερα και έτσι ψηφίζει ο Ελληνάρας!!!

 

Leave a Reply