ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σήμερα στα Φιλιατρά ο 1ος Αγώνας Δρόμου “Filiatra Run”

0
    ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ

Σήμερα στις 6 μ.μ. θα γίνει η εκκίνηση του 1ου Αγώνα Δρόμου Φιλιατρών με την ονομασία “Filiatra Run”, ο οποίος θα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10 χλμ, αγώνα δρόμου για όλους 4 χλμ και παιδικό αγώνα 1 χλμ. και διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Φιλιατρών με τη συνεργασία και με την ευγενική υποστήριξη του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Αθλητισμού Δήμου Τριφυλίας, της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών.
filiatra-run
Η αφετηρία και τερματισμός θα είναι η κεντρική πλατεία Φιλιατρών, διαμέσου Λιμεναρίου και Στομίου.
Μετά το πέρας του αγώνα θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα για τους δρομείς και πάρτυ με dj για όλο τον κόσμο στην κεντρική πλατεία.
Πλήθος μικρών και μεγάλων δρομέων αναμένεται να βρεθεί στην εκκίνηση των αγώνων, με τα χαρακτηριστικά των διαδρομών να έχουν ως εξής:
● 18:00: Παιδικός Αγώνας 1000 μ
Διαδρομή: Κεντρική πλατεία Φιλιατρών – Οδός Ι. Σπέντζα έως γήπεδο ποδοσφαίρου (αναστροφή) – Κεντρική πλατεία Φιλιατρών
● 18:30: Αγώνας Δρόμου 10 χλμ
Διαδρομή: Κεντρική πλατεία Φιλιατρών – Οδός Ι. Σπέντζα – Παραθαλάσσιος οικισμός Λιμεναρίου – Παραλιακός δρόμος Λιμεναρίου-Στομίου – Παραλία Στόμιο (αναστροφή) – Κεντρική πλατεία Φιλιατρών
*Η διαδρομή αυτή είναι πανέμορφη, καθώς το μεγαλύτερό της τμήμα διασχίζει το παραλιακό μέτωπο των Φιλιατρών. Παρουσιάζει συνολική υψομετρική διαφορά 67 μ, με εντονότερη κλίση από το 1ο έως το 2ο χλμ (κατηφορική κλίση) και 8ο έως 9ο χλμ (ανηφορική κλίση).
● 18:40: Αγώνας Δρόμου και Δυναμικού Βαδίσματος 4 χλμ
Διαδρομή: Κεντρική πλατεία Φιλιατρών – Οδός Ι. Σπέντζα – Παραθαλάσσιος οικισμός Λιμεναρίου (αναστροφή) – Κεντρική πλατεία Φιλιατρών. Παρουσιάζει συνολική υψομετρική διαφορά 55 μ, με εντονότερη κλίση από το 1ο έως το 2ο χλμ (κατηφορική κλίση) και 2ο έως 3ο χλμ (ανηφορική κλίση).

Leave a Reply