ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Απάντηση Οδ. Κωνσταντινόπουλου προς Γιαννακούρα – Νικολάκου

0

Με «συγκίνηση» έστω και καθυστερημένα διαβάζω τις ανακοινώσεις που γράφει ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης και υπογράφουν οι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Ευάγγελος Γιαννακούρας και Υποδομών Κωνσταντίνα Νικολάκου.

Γιατί δεν τον ρώτησαν για τις διαδικασίες κοινοβουλευτικού ελέγχου και το θεσμικό πλαίσιο της Βουλής στην οποία επί 20 χρόνια θήτευσε ο κ. Τατούλης και κατέθεσε πολυάριθμες ερωτήσεις;

Όσον αφορά το συγκεκριμένο έργο, έχουν μεγάλο ενδιαφέρον οι δηλώσεις του κ. Τατούλη από το 2011 έως σήμερα, όπως έχουν αναρτηθεί στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του:

http://kalimera-arkadia.blogspot.gr/2011/11/blog-post_2930.html

https://www.kalimera-arkadia.gr/gortynia/item/18651-thetikes-ekselikseis-gia-to-dromo-paraloggoi-tripotama-sti-gortynia.html

http://www.arcadiaportal.gr/news/episkepseis-giannakoura-se-xoria-tis-gortunias

Μετά από την ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής για το παραπάνω θέμα, υπήρξε νέα δήλωση της κας Κ.Νικολάκου, κατ΄εντολήν με αλαζονικό και υποτιμητικό ύφος, και νουθεσίες.

Σέβομαι τους θεσμούς και την Αυτοδιοίκηση. Το έχω αποδείξει έμπρακτα με την συμπεριφορά μου. Εξάλλου είχα την τιμή να θητεύσω σε αυτή.

Μέχρι σήμερα, προσπάθησα να είμαι διακριτικός όσον αφορά στη σύνδεση της Περιφέρειας Πελοποννήσου με την Υποψήφια Βουλευτή της ΝΔ, αλλά και στις «παρενέργειες» που προκαλεί η σύνδεση αυτή. Άλλωστε, οι δηλώσεις των Αντιπεριφερειαρχών του κ.Τατούλη έχουν απόλυτη σχέση με το παραπάνω και όχι με την παρέμβασή μου για το έργο.

Όσοι υπολόγιζαν ότι ο Προοδευτικός χώρος δεν θα έχει εκφραστή και πρόταση στις επόμενες Περιφερειακές Εκλογές, θα διαψευστούν.

Leave a Reply