ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

«Διακοπές» στη Γουηβερία (2)

0

ΝΑΙ, ο Μπρεκ δεν βρέθηκε τυχαία στη Γουηβερία μετά τις διακοπές του στη Στούπα και ασφαλώς κάποιοι λόγοι υπάρχουν που τον έφεραν στη νήσο των Γουηβέριων αυτή τη φορά με το πρόσχημα των διακοπών.

ΑΣ ΟΨΕΤΑΙ η περιβόητη ανώνυμη κληρονομιά τους που περιπλέκεται  ολοένα και περισσότερο.

ΕΙΧΕ δίκιο τελικά να υποπτεύεται πως ο συμβολαιογράφος Ρεμπελές δεν ήταν και τόσο αθώος όσο τον φανταζόταν.

ΚΑΙ να λοιπόν καθώς το καλοκαίρι συνεχίζεται, ο Μπρεκ με το πρόσχημα των «διακοπών» βρίσκεται στη Γουηβερία κι αρχίζει νέες έρευνες.

***

ΓΑΜΠΡΟΣ είναι αυτός και δεν πιάνεται με τίποτα.

ΚΑΙ ως Γαμπρός εκδράμει και πέφτουν τέζα τα μανουλομάνουλα με την εμφάνισή του.

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ καλπάζει ως άτι ατιθάσευτο προς την ολοκλήρωσή του  και ο Γαμπρός απτόητος συνεχίζει τα μακροβούτια διαρκείας τα οποία εν συνεχεία γιορτάζει με λαλάγγια και ουζάκια.

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ σχέδιό του πάντως είναι να μεταβεί στη Γουηβερία όπου έμαθε ότι διατίθενται προς πώληση παραθαλάσσιο οικόπεδο για το οποίο ο ίδιος προτίθεται να ενδιαφερθεί ως μεσίτης.

ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ στη Γουηβερία όμως τον περιμένει μια έκπληξη αφού δέχεται μήνυμα από τον συμβολαιογράφο Νικόλαο Ρεμπελέ για το οικόπεδο που ενδιαφέρεται να μεσιτεύσει.

ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ όπως είναι παραξενεύεται και έχει δίκιο βέβαια γιατί ο σατανικός Ρεμπελές σχεδιάζει να παγιδεύσει το Γαμπρό, όπως θα δούμε στις συνέχειες που θα ακολουθήσουν.

Θανάσης Παντές

Leave a Reply