ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιτυχές και υπό το βλέμμα του master Kang Jong-Kil το 2ο Summer Camp του Α.Σ. Ταεκβοντό

0
    ΠΛΗΘΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ, ΑΞΙΟΛΟΓΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε προ ημερών το 2ο Summer Camp που διοργάνωσε ο δραστήριος Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό Κυπαρισσίας (μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό). Το καμπ έγινε από τις 29/08/17 έως τις 2/09/17 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Κυπαρισσίας με την συμμετοχή σωματείων.
Το αγωνιστικό σεμινάριο πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του Κορεάτη Master, Kang Jong-Kil, του Γερμανού Maxim Wedrich και του ομοσπονδιακού προπονητή της Ολυμπιάδας 2004, Master Γκότση Αλέξανδρου.
Συνεργαζόμενοι σύλλογοι και αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα πλαισίωσαν αυτό το πενθήμερο αγωνιστικό σεμινάριο με σκοπό την προετοιμασία τους για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Στο πρόγραμμα του 2nd summer camp συμμετείχαν επίσης οι εκπαιδευτές Σωτηρόπουλος Ιωάννης (καθ. Φυσικής Αγωγής), η Μαρσλάσκα Χριστίνα (δασκάλα Yoga) και η Θεοδωροπούλου Γεωργία (Ψυχολόγος).
Οι προπονητές του συλλόγου Δικαίος Παναγιώτης, Αλεξόπουλος Παναγιώτης (πρωταθλητής Ελλάδος), Δικαίος Δημήτρης, καθώς και το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστούν θερμά τους συμμετέχοντες στο σεμινάριο: Α.Σ Βασιλεία Πατρών , Α.Σ. Δύναμη Λυκόβρυσης, Α.Σ. Δύναμη Αμαρουσίου, Ακαδημία Μαχητικών Αθλημάτων Κονιστρων Εύβοιας, Γ.Α.Σ. Άργους, και τον Σύλλογο Ολυμπίων Ρώμη με προπονήτρια την Σακαλή Μαρί, τους υποστηρικτές και τους χορηγούς της διοργάνωσης καθώς και τον Δήμο Τριφυλίας που συμμετέχει ως συνδιοργανωτής στην διοργάνωση.
Κατά την τελετή λήξη του σεμιναρίου, απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους προπονητές των φιλοξενούμενων συλλόγων και στον Κορεάτη μάστερ από τον δήμαρχο κ. Κατσίβελα, τους αντιδημάρχους κ. Μερκούρη και Π. Τσίγγανο, τον πρόεδρο του Φορέα Αθλητισμού κ. Τσαλαμανδρή, ενώ πλακέτες απονεμήθηκαν στο πρώην πρόεδρο του Φορέα Ζαχαρία Κανελλόπουλο, στον ομοσπονδιακό προπονητή και, τέλος, μετάλλια δόθηκαν σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την συμμετοχή τους.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΖΙΚΑΣ

Leave a Reply