ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανοίγει και πάλι η υπόθεση του 26χρονου Μάριου μετά τον εντοπισμό οστών σε χωριό της Μάνης!

0

Τo… μακρόσυρτο νήμα, της πολύκροτης υπόθεσης του Μάριου Παπαγεωργίου, ο οποίος εξαφανίστηκε το καλοκαίρι του 2012, φεύγοντας από το Διακοπτό της Αχαΐας, όπου βρισκόταν με τη μητέρα του, για να πάει στο Αίγιο, άρχισε για μια ακόμη φορά να «ξετυλίγεται», ύστερα από ένα μακάβριο εύρημα στη Λαγκάδα της Μάνης. Ο άτυχος νέος, από εκείνη την ημέρα δεν έδωσε σημεία ζωής και κάποιοι, μια ημέρα μετά, τηλεφώνησαν στη μητέρα του, ζητώντας της λύτρα.

marios

Οικογενειακός φίλος, προσπάθησε να αποτρέψει τη διακεκριμένη οδοντίατρο Βαρβάρα Θεοχαράκη, μητέρα του άτυχου νέου, να ειδοποιήσει την αστυνομία, η οποία ωστόσο ενημερώθηκε και έφτασε στα ίχνη της συμμορίας, συλλαμβάνοντας το «φίλο» ως εγκέφαλο και αρκετά ακόμη άτομα. Πριν από λίγο καιρό, αίσθηση προκάλεσε στο πανελλήνιο, η αντίδραση ξαδέρφου, της μητέρας του Μάριου, ο οποίος πυροβόλησε στον αέρα έξω από το δικαστήριο, την ώρα της δίκης, για να αποκαλυφθεί όπως είπε μετά, ο τόπος που έχει θαφτεί η σωρός του νεαρού.

Άλλωστε, αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, που ασχολήθηκε από την πρώτη στιγμή με την υπόθεση, αποκάλυψε πως στο πορτ μπάγκαζ του αυτοκινήτου του 26χρονου, υπήρχε μια μεγάλη κηλίδα αίματος, η οποία διαπιστώθηκε εργαστηριακά πως ανήκε σε αυτόν! Τόσα χρόνια μετά, πέραν του… στίγματος για έρευνες στην Πελοπόννησο και ειδικά στην Αρκαδία, ο «τάφος» του άτυχου νέου, δεν έχει ακόμη βρεθεί, με τον τελευταίο… συναγερμό, να έχει μεσσηνιακή διάσταση, καθώς βρέθηκαν οστά, στη Λαγκάδα της Μάνης, σε ένα εκκλησάκι που ήταν κλειστό τα τελευταία 50 χρόνια.

ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ ΤΗ ΣΩΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΤΗ ΜΑΝΗ(;)

Στο εκκλησάκι του Αγίου Σπυρίδωνα, το οποίο είναι δύσβατο, κάτοικοι εντόπισαν την Παρασκευή, σκορπισμένα οστά. «Είναι μια περιοχή εξαιρετικά δύσβατη, ένα εγκαταλελειμμένο εκκλησάκι, εκεί όπου πραγματοποιήθηκαν κάποια ταξίδια του φερόμενου ως εγκέφαλου. Γίνεται διακρίβωση DNA και μας έχουν ενημερώσει ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον πέντε ημέρες. Τότε θα υπάρχει μία πρώτη εκτίμηση, αν ταιριάζουν θα γίνει περαιτέρω ανάλυση, αν δεν ταιριάζουν δεν θα προχωρήσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο δικηγόρος της οικογένειας του Μάριου Παπαγεωργίου, Νίκος Ρουσόπουλος, μιλώντας στο Ε, τονίζοντας πως αυτό, θα βοηθήσει στο να ηρεμήσει η οικογένεια, ξέροντας τουλάχιστον πού είναι το παιδί. «Να γίνει ένα μνήμα να μπορεί να πηγαίνει η μητέρα του… Το τραγικό στην περίπτωση αυτή είναι ότι η μητέρα γνωρίζει ότι έχει δολοφονηθεί ο Μάριος, αλλά δεν ξέρει πού είναι το παιδί, πού το έχουν πετάξει», σημείωσε ο δικηγόρος της οικογένειας και συγκλονίζοντας κατέληξε στις δηλώσεις του. «Μιλάμε για υπολείμματα, δεν έχει βρεθεί ολόκληρος ο σκελετός. Η εύρεση υπολειμμάτων, σημαίνει ότι η σορός του Μάριου είχε κατασπαραχθεί, είχε διαλυθεί, κάτι που είναι τραγικό… Ο φερόμενος ως εγκέφαλος δεν έχει πει τίποτα, ούτε καν να ζητήσει συγγνώμη ή να πει μια λέξη συμπάθειας προς την οικογένεια του Μάριου. Θεωρώ ότι έχει μάθει σίγουρα πως βρέθηκαν τα οστά».

Γ. Αναγνωστοπούλου

Leave a Reply