ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βάστα γερά Κιμ…ουλη!

0

Αυτός ο Κιμ από τη Βόρεια Κορέα έμενα μου φαίνεται πολύ καλό παιδί…! Πρώτον είναι κομμουνιστής, όποτε ό,τι και να κάνει εκ προοιμίου είναι… άριστο!

Έτσι μπορούμε να του γράψουμε δυο τρεις στίχους για τον ηρωισμό του, και κάνα δυο βιβλία να μάθει ο κόσμος πως περίτεχνα πέταξε τους θείους του να τους φάνε τα σκυλιά και πως εκτέλεσε βομβαρδίζοντας τους με αντιαεροπορικό όπλο κάτι στρατηγούς!!!

Δηλαδή τι; Επειδή έχει μια μεγάλη μπόμπα και κάτι πύραυλους και τους έχει έτοιμους να τους ρίξει, να γίνει το… Κούγκι της Ασίας; Μήπως θα χτυπήσει τίποτε προλετάριους; Οι βόμβες της άκρας αριστεράς είναι γνωστό ότι χτυπάνε… μόνο φασίστες, αντιδραστικούς, οπορτουνιστές και άλλους αιρετικούς της καθαρότητας του κόμματος! Μα ποιος να αμφισβητήσει έναν ηγέτη που βγαίνει με 98% ποσοστά στις εκλογές ; Και έχει παραλάβει την ηγεσία της χώρας από τον πάτερα του;

Εδώ ο λαός μιλάει καθαρά και κλαίει μόλις τον βλέπει …για να έχει το κεφάλι στη θέση του…! Τώρα θα μου πείτε γιατί σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν άλλα κόμματα και αντιπολιτεύσεις και άλλες τέτοιες αηδίες; Γιατί ; Τι τις θέλουμε ; Να πληρώνουμε τα κόμματα με δάνεια και ομιλίες και προεκλογικές εκστρατείες; Ένα είναι το κόμμα , ένας ο ηγέτης , μια επιλογή έχεις, η δεύτερη σου επιλογή …στον Αγιο Πέτρο!

Κράτα γερά Κιμ, όλοι οι κομμουνιστές σε σένα στηρίζονται! Τον Μαδούρο δεν τον βλέπω να αντέχει, ο Ραούλ Κάστρο το γύρισε στο καπιταλιστικό, ο Τσίπρας στρογγυλοκάθισε στο κέντρο και ετοιμάζεται να φορέσει… γραβάτα ! Οπότε προσκυνώ το κούρεμά σου χοντρουλή μου και σου αφιερώνω έναν ελληνικό στίχο!

«…γιατί όλους τους εχθρούς μας θα ξέκανες εσύ, δόξα τιμή στο αξέχαστο το παλαβό παιδί»…!!!

Leave a Reply