ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η Καλαματιανή Νένα Χρονοπούλου έχασε τη μητέρα της από καρκίνο λίγο πριν τα γενέθλιά της!

0

Μπορεί η Μεσσηνιακής καταγωγής ηθοποιός Νένα Χρονοπούλου να έχει αποδείξει πως είναι δυνατός άνθρωπος με μεγάλα αποθέματα αισιοδοξίας, μέχρι και εκείνη όμως στα δύσκολα “λύγισε”… Η γνωστή ηθοποιός, τις τελευταίες μέρες, βρίσκεται σε βαρύ πένθος καθώς έχασε τη μητέρα της μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, και παρά τα μηνύματα αισιοδοξίας των αγαπημένων της προσώπων δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πως εκείνη δεν είναι πια κοντά της.

Λίγες μέρες μάλιστα, μετά το θάνατο της μητέρας της, η Νένα Χρονοπούλου είχε τα γενέθλιά της και η απώλεια του αγαπημένου της προσώπου πήρε εφιαλτικές διατάσεις για εκείνη. «Λύγισε» πραγματικά η δημοφιλής ηθοποιός που δεχόταν ταυτόχρονα «συλλυπητήρια» και «χρόνια πολλά». Η μητέρα της ήταν αυτή που της ευχόταν κάθε χρόνο, ακριβώς την ώρα που γεννήθηκε…

«Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας, για τα λόγια παρηγοριάς, για την αγάπη που μου δίνετε…
Ταυτόχρονα “Συλλυπητήρια” και “Χρόνια πολλά”, σχήμα οξύμωρο που θα έλεγε και η μητέρα μου, βλέπετε ήταν τα πρώτα μου γενέθλια χωρίς τις ευχές της. Με έπαιρνε πάντα την ώρα που γεννήθηκα ακριβώς, ποτέ πριν. Χθες δε μπόρεσα να δεχτώ ευχές μου ήταν αδύνατο, είμαι σίγουρη πως καταλαβαίνετε και με δικαιολογείτε, να είστε πάντα όλοι σας πολύ καλά, ΥΓΕΙΑ σε εσάς και τις οικογένειές σας», έγραψε στο Facebook.

 

 

Leave a Reply