ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Προβληματισμούς εκφράζει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. ως προς το χρονικό διάστημα διενεργείας των εργασιών

0

ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΕΛΥΦΟΥΣ «ΤΕΝΤΑΣ»

Την ικανοποίησή της για την αντικατάσταση του κελύφους της «Τέντας» μετά από πολλά χρόνια αναμονής εκφράζει η Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π. παράλληλα με τις ανησυχίες της ως προς το χρονικό διάστημα διενέργειας των εργασιών, έχουν καθοριστεί από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου ή μέχρι τα Χριστούγεννα, καθώς αναμένεται να επηρεάσουν την ομαλή διεξαγωγή των εφετινών πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης, τα οποία το διάστημα εκείνο θα βρίσκονται σε εξέλιξη. Ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα … «ξεσπιστώσει» για αρκετό χρονικό διάστημα 14 ομάδες και θα βάλει φρένο ή εμπόδια στην προσπάθειά τους τόσο στα εθνικά όσο και στα τοπικά πρωταθλήματα μπάσκετ.
Η επιστολή της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π.:
«Από δημοσιεύματα του Τοπικού Τύπου (Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017), πληροφορηθήκαμε ότι στις 11 Σεπτεμβρίου, υπογράφεται η σύμβαση με την ανάδοχο Εταιρεία για την αντικατάσταση του κελύφους της ΤΕΝΤΑΣ.
Την ειλικρινή πραγματικά ικανοποίησή μας που ένα αίτημα χρόνων γίνεται πραγματικότητα από το Δήμο Καλαμάτας, αντικατέστησε ο έντονος προβληματισμός και η απορία από την συνέχεια των δηλώσεων σας, ότι το έργο θα υλοποιηθεί από τις 20 Οκτωβρίου μέχρι τις 10 Δεκεμβρίου ή το πολύ μέχρι τα Χριστούγεννα.
Πιστεύοντας ότι αποδόθηκαν λανθασμένα οι δηλώσεις σας, σας γνωρίζουμε ότι η «Τέντα» κάθε χρόνο από 2 Σεπτεμβρίου στεγάζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο των Τοπικών Πρωταθλημάτων Παίδων – Εφήβων – Κορασίδων – Νεανίδων, Α΄ -Β΄ Κατηγορία Ανδρών και Γυναικών, καθώς και της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, των 14 σωματείων Καλαθοσφαίρισης της Καλαμάτας.
Όπως γίνεται κατανοητό, είναι αδύνατον οι 14 ομάδες της πόλης, να βρεθούν προπονητικά και αγωνιστικά στο δρόμο, για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ενδεικτικά σας αναφέρουμε, ότι το χρονικό διάστημα 2 Σεπτεμβρίου – 30 Δεκεμβρίου, της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 διεξήχθησαν στη Τέντα 80 (ογδόντα) αγώνες Τοπικών και Εθνικών Κατηγοριών Καλαθοσφαίρισης, κάτι που αντίστοιχα έχει προγραμματιστεί και την αγωνιστική περίοδο 2017-2018.
Ελπίζοντας λοιπόν, ότι κατανοείτε το οξύτατο πρόβλημα που δημιουργείται, αν οι παραπάνω δηλώσεις σας ισχύουν, αφού δεν έχει γίνει καμία επίσημη ενημέρωσή μας ως επισήμου Φορέα της Καλαθοσφαίρισης και με δεδομένο ότι το κλειστό της Παραλίας αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες που δημιουργούνται, θα προτείναμε ως καλύτερη ημερομηνία αντικατάστασης του κελύφους της ΤΕΝΤΑΣ του μήνες Ιούνιο, Ιούλιο και Αύγουστο, που το συγκεκριμένο γήπεδο παραμένει Κλειστό, λόγω της υψηλής θερμοκρασίας που αναπτύσσει.
Γνωρίζετε επίσης, χωρίς αυτό να είναι δική σας ευθύνη, ότι στο Κλειστό της Παραλίας, δεν μπορούν να διεξαχθούν αγώνες Α΄ Κατηγορίας Ανδρών και Εθνικών Κατηγοριών, λόγω του πλαστικού δαπέδου ( απαιτείται υποχρεωτικά δάπεδο παρκέ).
Επίσης θα ήταν ιδιαίτερα σημαντικό, αν μαζί με την αντικατάσταση του κελύφους της ΤΕΝΤΑΣ, δρομολογηθεί η τοποθέτηση Κλιματισμού, που θα διευκολύνει σημαντικά την λειτουργία του γηπέδου όλο το χρόνο και φυσικά θα δοθεί η δυνατότητα διεξαγωγής διεθνών συναντήσεων Καλαθοσφαίρισης, που τόσο έχει ανάγκη η πόλη της Καλαμάτας.
Με δεδομένο ότι, το αθλητικό σωματείο ήταν, είναι και θα παραμείνει το κύτταρο του αθλητισμού στην πατρίδα μας, προσφέροντας τεράστιο κοινωνικό έργο και θεωρώντας ότι ο Αθλητισμός είναι το τελευταίο ανάχωμα στα σημερινά σημαντικά προβλήματα της κοινωνίας μας, ελπίζουμε ότι, θα λάβετε σοβαρά υπόψη τις παραπάνω επισημάνσεις – προτάσεις μας, τονίζοντας για μια ακόμη φορά ότι είμαστε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε συνεργασία που θα συμβάλει στη βελτίωση των αγωνιστικών χώρων της Καλαμάτας.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς»

Leave a Reply