ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Άρωμα… Μεσσηνίας στην επίσκεψη του Γάλλου προέδρου Μ. Μακρόν!

0

xaritsis-makron-2

Άρωμα… Μεσσηνίας, είχε η επίσκεψη Μακρόν στην Ελλάδα, καθώς τον Πρόεδρο της Γαλλίας, υποδέχτηκε μπροστά στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, ο Μεσσήνιος αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης. Το τελετουργικό, μπροστά στο Μνημείο, ολοκληρώθηκε με κάθε τιμή, με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν υπό τους ήχους της Μασσαλιώτιδας να αποτίει φόρο τιμής. Η επιλογή Χαρίτση, για την υποδοχή του Γάλλου Προέδρου, αν μη τι άλλο, ήταν… σημειολογική, καθώς, αν σε αυτήν… προσμετρήσει κανείς, την υποδοχή που έγινε στο αεροδρόμιο από τον υπουργό Επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο, καταλαβαίνει πως ο Αλέξης Τσίπρας, ανοίγει… δρόμους στους νέους σε ηλικία συνεργάτες του.

ΤΕΤΡΑΠΛΗΣ… ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟ ΧΡΩΜΑ

Η «εκπροσώπηση» της Μεσσηνίας, στην επίσκεψη Μακρόν στην Ελλάδα, ήταν… τετραπλή, αφού το Γάλλο Πρόεδρο, υποδέχθηκε επίσημα, ο Μεσσήνιος ομόλογός του, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος. Φυσικά, δεν υπάρχει μόνο, η αμιγώς πολιτική διάσταση της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου στην Ελλάδα. Σημαντική, είναι και η συμμετοχή του Μεσσήνιου Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, στη συνάντηση με τους επιχειρηματίες, οι οποίοι συνοδεύουν τον Εμανουέλ Μακρόν στη χώρα μας, καθώς το όνομα του κ. Κωνσταντακόπουλου, περιλαμβάνεται στον κατάλογο των Ελλήνων επιχειρηματιών που έχουν προσκληθεί -μετά από συνεργασία των γραφείων Μακρόν και Τσίπρα – στο ελληνο-γαλλικό Φόρουμ που θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Νιάρχος.
Η τέταρτη και τελευταία… απόχρωση της μεσσηνιακής «εκπροσώπησης», αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη, τόσο στο Μέγαρο Μαξίμου, όσο και στο Προεδρικό Μέγαρο η οποία έγινε από την εταιρεία τηλεοπτικών παραγωγών του περιφερειακής εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού «Best», που έχει έδρα την Καλαμάτα.

Leave a Reply