ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αργυρός Βαλκανιονίκης Εφήβων 2017 ο Δημήτρης Δρούγας και ο Magic de France του ΙΠΠ.Ο. Καλαμάτας

0

6η ΘΕΣΗ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΧΑΛΚΙΝΗ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ Η ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΜΕΛΙΝΑ ΠΕΪΜΑΝΙΔΗ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΩΝ 2017 ΣΤΗ ZHITNICA ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ

ΟΧΤΩ μετάλλια, εκ των οποίων τρία χρυσά, ένα ασημένιο και τέσσερα χάλκινα, ήταν ο θετικός απολογισμός της Ελληνικής αποστολής στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Υπερπήδησης Εμποδίων 2017, στη Zhitnica Βουλγαρίας, δυο αθλητές της οποίας είναι καλαματιανοί και με πολλές διακρίσεις στο χώρο της ιππασίας!
Ο λόγος, για την Μελίνα Πεϊμανίδη, εγγονή του Ανδρέα Γυφτέα, που έλαβε μέρος στην κατηγορία Παίδων, στο ομαδικό αγώνισμα, με το άλογο της Carnavals Wonder, και τον Δημήτριο Δρούγα, που έλαβε μέρος στο ατομικό αγώνισμα της κατηγορίας Εφήβων με τον Magic de France.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Τα αποτελέσματα των καλαματιανών ιππέων:

    ΠΕΜΠΤΗ 31-8-2017

● 1ος Γύρος κατηγορίας Παίδων – Υψος 1.10μ
Άπταιστη διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Carnavals Wonder!
● 1ος Γύρος κατηγορίας Εφήβων – Υψος 1.20μ
Άπταιστη διαδρομή για τον Δημήτριο Δρούγα και τον Magic de France, τους έφερε στη 2η θέση!
ΣΑΒΒΑΤΟ 2-9-2017
● 2ος + 3ος Γύρος κατηγορίας Παίδων – Τελικός Ομαδικού αγωνίσματος– Ύψος 1.15μ
Φανταστικές διαδρομές για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Carnavals Wonder, και σε συνδυασμό με τα πολύ καλά αποτελέσματα των υπόλοιπων αθλητών, Άρτεμις Πιτσικού, Αθηνάς Ζολώτα – Γιάρα & Εβελίνας Βόγλη, η ελληνική ομάδα Παίδων χρίζεται χάλκινη βαλκανιονίκης!
● 2ος + 3ος Γύρος κατηγορίας Εφήβων – Τελικός Ομαδικού αγωνίσματος – Ύψος 1.25μ
Με δύο άπταιστες διαδρομές ο Δημήτριος Δρούγας και τον Magic de France, κατάφεραν να κερδίσουν την πρώτη θέση του ατομικού αγωνίσματος και ο Εθνικός μας ύμνος να ακουστεί διπλά, αφού και στο ομαδικό αγώνισμα η ελληνική ομάδα Εφήβων κέρδισε το χρυσό!

    ΚΥΡΙΑΚΗ 3-9-2017

● 4ος Γύρος κατηγορίας Παίδων – Grand Prix – Τελικός Ατομικού αγωνίσματος – Ύψος 1.20μ
Πολύ καλή διαδρομή για την Μελίνα Πεϊμανίδη και την Carnavals Wonder με καταπληκτικό μπαραζ, τις έφερε στην 6η θέση της κατηγορίας Παίδων!!
● 4ος Γύρος κατηγορίας Εφήβων – Grand Prix – Τελικός Ατομικού αγωνίσματος – Ύψος 1.30μ.
Εξαιρετική διαδρομή για τον Δημήτριο Δρούγα και τον Magic de France, τους έφερε στην 2η θέση του Grand Prix και σε συνδυασμό με τα άπταιστα αποτελέσματα των τριών προηγούμενων γύρων, ο καλαματιανός αθλητής γίνεται αργυρός Βαλκανιονίκης Εφήβων 2017!!
Ο Ιππικός Όμιλος Καλαμάτας συγχαίρει θερμά τους αθλητές για την εξαιρετική τους επίδοση, καθώς επίσης και τις οικογένειές τους για την θερμή υποστήριξη στο άθλημα και στον όμιλό μας! Και εις ανώτερα!!!

Video με τα highlights

Leave a Reply