ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΠΑΕ Άργης καλεί τους μικρούς και μεγάλους φίλους του υγρού στοιχείου να γνωρίσουν τα μυστικά της υδατοσφαίρισης στα τμήματα υποδομής της!

0

Η χρόνια προσπάθεια των ανθρώπων της ΠΑΕ Άργης αποδίδει καρπούς και η χαρμόσυνη μέρα έφτασε!
Μετά από 8 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας της Πολιτιστικής Αθλητικής Ένωσης “Άργης” στον χώρο της υδατοσφαίρισης, ο καλαματιανός σύλλογος ανακοινώνει την έναρξη τμημάτων υποδομής όπου παιδιά, μικρά και μεγαλύτερα, αγόρια και κορίτσια, θα μαθαίνουν water polo ένα ολυμπιακό άθλημα στο οποίο η χώρα μας έχει να παρουσιάσει πάρα πολλές επιτυχίες.
“Τα παιδιά θα βρίσκονται υπό τη παρακολούθηση εμπείρου προπονητή ο οποίος με την βοήθεια έμπειρων αθλητών θα διδάξουν στους μικρούς πολίστες να κολυμπούν σωστά σύμφωνα με τις ανάγκες του παιχνιδιού και τα μυστικά του.
Εγγραφές θα γίνονται καθημερινά από Δευτέρα 11/9/2017 στο κολυμβητήριο Καλαμάτας 16.00 με 20.00. Οι προπονήσεις θα γίνονται καθημερινά 19.00 με 21.00.
Περιμένουμε τους μικρούς αθλητές στο κολυμβητήριο Καλαμάτας για να τους γνωρίσουμε ένα συναρπαστικό άθλημα που θα τους γεμίσει χαρά και εμπειρίες.” αναφέρει χαρακτηριστικά στο κάλεσμά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άργης, Γιάννης Καλαμαράς.

arghs-polo-afisa

Leave a Reply