ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σας παρουσιάζουμε το Μουσείο Frappé

0

Η ιστορία του Frappé, τα στάδια παραγωγής του, συλλεκτικές μηχανές, ιστορίες και μύθοι και στο τέλος ένα Beach Bar που κερνάει τα ωραιότερα cocktails που ήπιαμε φέτος!

Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη, 60 χρόνια πριν (1957, 22η ΔΕΘ), από ένα τυχαίο γεγονός. Έτσι άρχισε η ιστορία του Frappé. Σήμερα, η Nestle και η ΔΕΘ – Helexpo παρουσιάζουν για πρώτη φορά, με μοναδικό και πρωτότυπο τρόπο την απροσδόκητη εφεύρεση, που άλλαξε για πάντα την καθημερινότητα του Έλληνα!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Aπολαύστε όλη τη διαδικασία παραγωγής του καφέ, τους κόκκους του καφέ, καφεόδεντρο, μηχανήματα παραγωγής, συλλεκτικές εικόνες, αλήθειες και μύθους και στη συνέχεια ανεβείτε στην ταράτσα που έχει μετατραπεί σε ένα υπέροχο Beach Bar με αμμουδιά, ξαπλώστρες, “θάλασσα” (ναι, σχεδόν αληθινή) και φυσικά bars με εξειδεκευμένους baristi που πέρα από τον αγαπημένο κλασσικό Nescafé Frappé, μας κέρασαν εξαιρετικά cocktails (να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το Nescafé Ginger Mojito και το Nescafé KitKat).

Η είσοδος στο «Μουσείο Frappé powered by Nescafé» καθώς και στο Beach Bar, όπως και τα προσφερόμενα cocktails και καφέδες είναι δωρεάν. Εσείς απλά απολαμβάνετε!

Στην 82η ΔΕΘ, 9 – 17 Σεπτεμβρίου 2017

ΠΗΓΗ: http://www.thessalonikiartsandculture.gr/

Leave a Reply