ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου “Τραγουδάμε για τον Μάριο”

0

«ΚΟΥΤΙ» ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

ΣΥΝΑΥΛΙΑ αλληλεγγύης και φιλαλληλίας για ένα 24χρονο συμπολίτη μας που εκ γενετής εμφάνισε Συγγενές Γλαύκωμα, μια σπάνια ασθένεια η οποία δυνητικά οδηγεί στην τύφλωση και χαρακτηρίζεται από αυξηµένη ΕΟΠ. Το Γλαύκωµα υπεύθυνο για 4% -18% των τυφλών παιδιών παγκοσµίως.
Η σπάνια αυτή πάθηση ταλανίζει τον Καλαματιανό συμπολίτη μας Μάριο Σαρέλλα, από 6 μηνών και μέχρι σήμερα έχει προχωρήσει σε σειρά εγχειρήσεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τον προσεχή Οκτώβριο κατόπιν παρότρυνσης των ιατρών που τον παρακολουθούν θα χρειαστεί να κάνει μια ακόμη επέμβαση στο Λονδίνο. Το κόστος της οποίας ωστόσο αδυνατεί να καλύψει.
marios-sarellasΟ Μάριος Σαρέλλας, γεννήθηκε στην Καλαμάτα τον Μάρτιο του 1993, αποφοίτησε από το Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας και είναι μέλος του Συλλόγου Αποφοίτων “Μαρία Κάλλας” του Μ.Σ.Κ. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο τμήμα Μουσικών Σπουδών.
Το δαπανηρό ταξίδι του μπορούμε να αλαφρύνουμε όλοι με την στήριξή μας. Μπορούμε να το κάνουμε πολύ εύκολα και απλά προσφέροντας ότι μπορεί ο καθένας από εμάς για την κάλυψη των εξόδων.
Ο Σύλλογος Αποφοίτων του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, διοργανώνει συναυλία για τη συγκέντρωση των χρημάτων την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:30 στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας (οδός Γ. Καρέλια).
Δελτία εισόδου: 5 ευρώ. Στο χώρο της συναυλίας θα υπάρξει ένα “κουτί” αγάπης και αλληλεγγύης, όπου όποιος επιθυμεί μπορεί να βοηθήσει.

“Στηρίζουμε το Μάριο Σαρέλλα, με κατάθεση στον υπ αριθμ GR46 0171 7770 0067 7713 6068 578 (Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΜΑΡΙΟΣ ΣΑΡΕΛΛΑΣ του ΠΕΤΡΟΥ )- και συμμετέχουμε στη συναυλία Αγάπης & Στήριξης που διοργανώνει το Μουσικό σχολείο Καλαμάτας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, στις 8:30μμ.”

afisa-marios

 

Παρακολουθήστε video στο οποίο ο Μάριος Σαρέλλας αναφέρεται στο πρόβλημα όρασης του και ζητά τη στήριξη μας.

Leave a Reply