ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τσιγγάνοι χτύπησαν στην Καλαμάτα αστυνομικούς και δικηγόρο συγγενή τους, που προφυλακίστηκε για κλοπές βοηθώντας τον να αποδράσει!

0

Δίχως προηγούμενο, το επεισόδιο που εκτυλίχθηκε πριν λίγες ώρες έξω από τα δικαστήρια στην Καλαμάτα, με πρωταγωνιστή, έναν 25χρονο αθίγγανο, ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως μαζί με τον δικηγόρο του, καθώς σε βάρος του, εκκρεμούσε απόφαση για κλοπές. Ο νεαρός, ίσως δεν περίμενε την απόφαση προφυλάκισής του, με αποτέλεσμα το άκουσμά της, να αντιδράσει έντονα και να αποδράσει, με τη βοήθεια τριών άλλων τσιγγάνων.

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ
ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!
Οι συγγενείς μάλιστα του τσιγγάνου, που βρίσκονταν στα δικαστήρια, όπως συνηθίζουν οι άνθρωποι αυτοί, εκτιμώντας πως για την προφυλάκιση, ευθύνεται ο δικηγόρος του νεαρού, του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον άσχημα! Δε δίστασαν μάλιστα, να χτυπήσουν και τους αστυνομικούς, οι οποίοι μετά από καταδίωξη, κατάφεραν να τον εντοπίσουν τον 25χρονο,με αποτέλεσμα, για μια ακόμη φορά, να τον… φυγαδεύσουν!
Η Αστυνομία, αναζητά τον 25χρονο και τους συγγενείς του που τον βοήθησαν να αποδράσει, ενώ δύο αστυνομικοί και ο δικηγόρος, μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο, για τις πρώτες βοήθειες.

Leave a Reply