ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση του Τ.Σ. Μεσσηνίας για το 43ο Φεστιβάλ της ΚΝΕ

0

kne-1

Με επιτυχία έληξαν το περασμένο Σάββατο οι εκδηλώσεις του 43ου Φεστιβάλ ΚΝΕ-Οδηγητή στην Καλαμάτα.  Σε ανακοίνωσή του το Τ.Σ. Μεσσηνίας της ΚΝΕ αναφέρει:

«Ευχαριστούμε τους χιλιάδες  νέους και νέες που συμμετείχαν μαζικά στις φετινές δραστηριότητες, τις εκατοντάδες λαϊκές οικογένειες της Καλαμάτας που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Επίσης ευχαριστούμε όλους τους φίλους του ΚΚΕ και της ΚΝΕ που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην διοργάνωση του 43ου Φεστιβάλ. Η ποιοτική ερασιτεχνική δημιουργία ήταν για άλλο ένα χρόνο βασικό στοιχείο του Φεστιβάλ  με τις εμφανίσεις στην σκηνή των τοπικών μαθητικών συγκροτημάτων “Λευκές Σκιές”, “Blue Jins”, “Μαριέλβις”, “Νobarcode”.

Η μαζική συμμετοχή των Μεσσήνιων στις διήμερες εκδηλώσεις δίνει θάρρος και δύναμη σε όλους μας καθώς και σε κάθε νέο που θέλει σήμερα να αγωνιστεί κόντρα στην απελπιστική πραγματικότητα που βιώνουμε και στο εκμεταλλευτικό σύστημα που την γεννάει. Συνεχίζουμε πιο αποφασιστικά στον αγώνα για τα καθημερινά προβλήματα και στην πάλη για την οικοδόμηση του σοσιαλισμού, της κοινωνίας που καταργεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.

“Το μέλλον δεν θα ‘ρθει από μονάχο του…

αν δεν πάρουμε μέτρα και μεις.”

 

Από το Τ.Σ. Μεσσηνίας της ΚΝΕ

Leave a Reply