ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Βραβεύτηκαν οι επιτυχόντες μαθητές σε ΑΕΙ και ΤΕΙ από το Σύλλογο Τριτέκνων Μεσσηνίας

0

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Σύλλογο Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας την περασμένη Παρασκευή στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών σε Α.Ε.Ι. και Α.Τ.Ε.Ι.

Στο πρώτο μέρος της σεμνής μαθητικής εκδήλωσης συμμετείχε με λαϊκό και μοντέρνο πρόγραμμα  η Ακαδημία Χορού “Απόλλων και Άρτεμις”.

Στο δεύτερο μέρος την εκδήλωσης δόθηκαν σε επιτυχόντες των πανελληνίων εξετάσεων, που είναι μέλη του Συλλόγου, τιμητικοί έπαινοι και δωροεπιταγές, προσφορά των συνεργαζόμενων με το σύλλογο επιχειρήσεων της Μεσσηνίας.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς ευχήθηκε στα παιδιά καλή σταδιοδρομίας και τους προέτρεψε να δείξουν ζήλο στις σπουδές τους προκειμένου να οπλιστούν με όσο περισσότερα εφόδια για την αγορά εργασίας που, ιδιαίτερα σήμερα, είναι εξαιρετικά απαιτητική.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο περιφερειακός σύμβουλος  Αποστόλης Γκούνης, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας  Γυφτέας, καθώς και αρκετοί εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων τους οποίους το Δ.Σ. ευχαριστεί για την παρουσία τους.

Leave a Reply