ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εμπειρία για μια ζωή το «Ακρίτας Athletic Summer Camp»

0

«3 ΜΗΝΕΣ δεν μας φτάνουν! Τρεις Ολόκληροι μήνες δεν μας φτάνουν. Ακρίτας Athletic Summer Camp. Εμπειρία για μια ζωή» αναφέρουν χαρακτηριστικά και με περίσσιο ενθουσιασμό τόσο για τη ολοκλήρωση μιας επιτυχημένης θερινής σεζόν με πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων για τα πολυάριθμα παιδιά του τμήματος κλασικού αθλητισμού του συλλόγου αλλά και για την έναρξη της χειμερινής περιόδου.
«Και μόλις τέλειωσε η καλοκαιρινή περίοδος για το 2017, και ΝΑΙ, 3 μήνες ΔΕΝ μας φτάνουν… Αλλά δεν πρέπει να λυπόμαστε επειδή ζήσαμε πάρα πολλά. 3 μήνες γεμάτοι Ακρίτας και Elite, θάλασσα και πισίνα, παιδική χαρά, στίβο, παιχνίδια ταχύτητας, στρατηγικής και κυρίως διασκέδασης. Πολλά άλλα αθλήματα και δραστηριότητες με χρυσόσκονη, πατούσες στην άμμο, βρεγμένα μαλλιά και μαγιό, νεροπίστολα, φωτογραφίες και selfies πάντα και παντού, ζωγραφισμένα πόδια με μπογιές και μαρκαδόρους!
Καλλιτεχνικά και θεατρικά εργαστήρια, πινγκ πονγκ για να διασκεδάσεις. Μπλε και κόκκινοι, για να κερδίσεις μια καραμέλα ή μια τσίχλα με tattoo!!!
akritas-2
Σφουγγαράκια, παζλ, σλάλομ, καλαθάκια, μπαλάκια και Κρικάκια!!!
Γέλια παντού και πάντα! Ευφάνταστες στολές, συνθήματα και κραυγές και την επόμενη μέρα δεν είχες φωνή να πεις ‘γεια’. Φουσκωτά και κάθε Παρασκευή πάρτι και καραόκε! Αμέτρητες φωτογραφίες, αλλά κυρίως αμέτρητες αναμνήσεις. Μάζεψε τες όλες και να τις σκέφτεσαι χαρούμενος και ετοιμάσου για το καλοκαίρι του 2018. Όπου εμείς θα είμαστε εδώ να σε περιμένουμε πώς και πώς! Και μην λυπάσαι, μόνο να χαίρεσαι που τα έζησες.
AKRITAS ATHLETIC SUMMER CAMP 2017.
Υ.Γ. Σας αγαπάμε όλες και όλους, από όλες τις περιόδους, και θα μας λείψετε!!!
Είς το επανιδείν!»

Leave a Reply