ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Θρησκευτικός γάμος με πολιτικό σασπένς…

0

Με τα δεσμά και του θρησκευτικού γάμου (είχε προηγηθεί προ διετίας ο πολιτικός) ενώθηκε το περασμένο Σάββατο στη Βελίκα ο Γιώργος Κ. Κατσούλης με την εκλεκτή της καρδιάς του φαρμακοποιό Μάγδα Κολλιοπούλου, παρουσία και της χαριτωμένης κόρης τους Νίκης, που το χάρηκε ιδιαιτέρως στους 14 μήνες της ζωής της.

Ο Γ. Κατσούλης επιχειρηματίας τεχνολόγος γεωπόνος, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ (είναι μέλος της Κ.Π.Ε.) και του συνεταιριστικού κινήματος (είναι μέλος στη διοίκηση του ΣΑΣΟΕΕ), είναι ο μικρότερος γιός του Κώστα Κατσούλη, προέδρου της «Ενωσης Μεσσηνίας» και αντιπροέδρου της ΣΚΟΣ και εκ των ιστορικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ από την ίδρυσή του.

Φυσικό ήταν ο γάμος να έχει πολιτικό σασπένς αφού ζούμε ημέρες έντονων πολιτικών διεργασιών στο χώρο της Κεντροαριστεράς και της ελληνικής σοσιαλδημοκρατίας, όπου πρόσκειται και δραστηριοποιείται πολιτικά η οικογένεια Κατσούλη, δουλεύοντας πάντα με συνέχεια και συνέπεια στον πρωτογενή τομέα.

Πολιτικό σασπένς προσέδωσε στο γάμο η παρουσία του ευρωβουλευτή και υποψηφίου για την ηγεσία του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς Νίκου Ανδρουλάκη, ο  οποίος παρά τη σεμνή παρουσία του στο γαμήλιο γλέντι στα «Γιασεμιά» (επιχείρηση της οικογένειας στην παραλία της Βελίκας), έγινε πόλος έλξης για επώνυμους και ανώνυμους που ήταν καλεσμένοι στο γάμο. Ολοι έσπευσαν να τον χαιρετίσουν και να του ευχηθούν  καλή επιτυχία. Ο Ελληνας ευρωβουλευτής στενός φίλος του γαμπρού Γ. Κατσούλη συνομίλησε με επώνυμους και ανώνυμους όχι όμως για προεκλογική κατανάλωση, αλλά για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας και κυρίως του αγροτικού τομέα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με το Γιάννη Χριστόπουλο, το Γιώργο Λαζόγιαννη, τον Τάσο Γαργαλάκο και το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη

Ο Νίκος Ανδρουλάκης με το Γιάννη Χριστόπουλο, το Γιώργο Λαζόγιαννη, τον Τάσο Γαργαλάκο και το δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη

Τον είδαμε να συνομιλεί:

Με τον Βαγγέλη Αργύρη, πρ. αντιπρόεδρο της Βουλής και υφυπουργό Γεωργίας, αλλά και κορυφαίου συνεταιριστικού στελέχους από τη δεκαετία του ’80, έως και σήμερα που έχει αποσυρθεί από την πολιτική. Ο ίδιος μας αποκάλυψε ότι θα στηρίξει τον Ν. Ανδρουλάκη γιατί θεωρεί ότι ο χώρος της Κεντροαριστεράς πρέπει να αναμετρηθεί με το σήμερα και το αύριο με ηγεσία που έρχεται από το μέλλον.

  • Με τον δήμαρχο Μεσσήνης Γιώργο Τσώνη και αυτοδιοικητικά στελέχη του Δήμου.
  • Με στελέχη, παλιά και νέα, του τοπικού ΠΑΣΟΚ και του ευρύτερου χώρου.
  • Αλλά και με πολιτικούς αντιπάλους, όπως τον πρ, υφυπουργό Γιάννη Λαμπρόπουλο και τον πρ. υφυπουργό Υγείας Γιώργο Κωνσταντόπουλο.
  • Με συνεταιριστικά στελέχη όπως το μεγαλομέτοχο του GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Τάσο Γαργαλάκο, τον Χρ. Μπαρλιά από την Κορινθία, τον Παν. Πεβερέτο της Κτηνοτροφικής από την Αργολίδα και άλλους.

Η γαμήλια δεξίωση, με λιτή πολυτέλεια στα «Γιασεμιά» και μενού από τα προϊόντα της οικογένειας Κατσούλη και άλλων Μεσσηνίων παραγωγών, ήταν εξαιρετική και οι πάντες συνεχάρησαν τον Λάκη Καλογερόπουο του Μεσσηνιακού Κέτερινγκ που είχε την επιμέλεια της διοργάνωσης και τη φροντίδα των εκπληκτικών γεύσεων.

Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες με τον γαμπρό και τη νύφη σε μεγάλα κέφια, αλλά και τους γονείς, τα αδέλφια, τους φίλους και τους συγγενείς που συμμετείχαν ενεργά και χορευτικά στη μεγάλη χαρά της οικογένειας.

Αφησα για το τέλος την αναφορά στη λαμπερή και σεμνή παρουσία των κουμπάρων που ήταν το ζεύγος Τάσος και Μιλένα Βασιλείου, εκ των στενών συνεργατών του ευρωβουλευτή  Νίκου Ανδρουλάκη και φίλων του γαμπρού.

Η «Φ» συνομίλησε με πολλούς από τους επώνυμους της πολιτικής παρουσίας στο γάμο και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικά δημοσιεύματα. Για την ώρα να ευχηθούμε στους νεόνυμφους βίον ανθόσπαρτο και τα καλύτερα στις οικογένειες Κατσούλη και Κολλιοπούλου.

ΘΑΝ. ΤΣΑΜΟΥΛΗΣ

Leave a Reply