ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Μετανοούσα Μαγδαληνή το παίζει τώρα ο Γκούμας για τη στήριξη της Ν.Δ. και δηλώνει… αχρωμάτιστος!

0

Στην πρέφα όταν θέλεις να μπλοφάρεις ποντάρεις στα «αχρωμάτιστα» και περιμένεις αν θα «φάνε» τη μπλόφα οι συμπαίκτες σου! Ετσι δηλώνει και ο Γιώργος Γκούμας που… έσπασε πρώτος το φράγμα και βγήκε με «αχρωμάτιστα» στο… κλαρί για να «προκάμει» τους άλλους ενδιαφερόμενους εν όψει των επιμελητηριακών εκλογών!

Ως… μετανοούσα Μαγδαληνή εμφανίστηκε για τη στήριξη της Ν.Δ. στις προηγούμενες εκλογές, παρ’ ότι ο ίδιος την ικέτευσε και τελικά την πήρε από τον Αντώνη Σαμαρά και μάλιστα με κομματικό κόστος για την οργανωμένη ΝΔ στην Καλαμάτα.

Στη συνέντευξη ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του ο Γ. Γκούμας μίλησε για «συνωμότες» που του έκλεψαν τη νίκη, ενώ αποσιώπησε τη συνεργασία… μαζί τους, μετά από μυστική συμφωνία με τον Γιώργο Καραμπάτο!

Ετσι ο βασικός υπεύθυνος για την απαξίωση του Επιμελητηρίου τα τελευταία χρόνια εμφανίζεται τώρα ως αναμορφωτής του θεσμού και επιμένει να μιλάει για «Νέο Επιμελητήριο», αυτό ένας παλιός στις μεθόδους και τις πρακτικές, που παζάρεψε και πήρε καρέκλες από τους… συνωμότες, τις εγκατέλειψε για λόγους τακτικής, αφού άφησε το αρνητικό του στίγμα και στο Επιμελητήριο ως «ειδικός σύμβουλος» (θέση που συστάθηκε ειδικά γι’ αυτόν και στην ΕΤΑΠ ως πρόεδρος). Την ίδια ΕΤΑΠ που χαρακτήριζε ως εκτροφείο σκανδάλων, την οποία πήγε δήθεν να εξυγιάνει!!!

Παρ’ ότι αυταρχικός εμφανίζεται δημοκράτης και παρ’ ότι κομματικά σταμπαρισμένος δηλώνει ανεξάρτητος! Ποιος να τον πιστέψει όμως, όταν οι μεταλλάξεις του ξεπερνούν κι εκείνες του συμπαθούς ερπετού χαμαιλέοντα;

Την υποψηφιότητα, αλλά και τα «έργα και ημέρες» του Γιώργου Γκούμα στον επιμελητηριακό θεσμό σχολίασε ο διευθυντής της «ΦΩΝΗΣ» στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης Best.

Δείτε στο βίντεο το διάλογο του Θέμη Κανελλόπουλου με τον Θανάση Τσαμούλη και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Leave a Reply