ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Κράτος εν κράτει οι τσιγγάνοι κάνουν… τα «πάντα όλα», γιατί απλώς μπορούν!

0

ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΑΣΚΟΣ ΤΟΥ ΑΙΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΚΤΥΛΙΧΘΗΚΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Τον ασκό του Αιόλου, για μια υπόθεση πολυσυζητημένη μεν, αλλά τόσο… λεπτή, που αναγκάζει τους εμπλεκόμενους φορείς να μην τη «χωρέσουν» στο πεδίο της ουσιαστικής συζήτησης και της λήψης πραγματικών μέτρων, άνοιξε η υπόθεση που δημοσίευσε άμεσα η www.foninews.gr με τον άγριο ξυλοδαρμό και την απόδραση τσιγγάνου από τα δικαστήρια της Καλαμάτας!

Ρεπορτάζ: Γεωργία Αναγνωστοπούλου

Η αλήθεια για τους αθίγγανους, που έχει λάβει διαστάσεις… κοινού μυστικού, είναι ότι αποτελούν κράτος εν κράτει!
Όσο και αν θίγει ορισμένους, η αλήθεια αυτή, είναι κάτι περισσότερο από ξεκάθαρη, αφού τα… παραδείγματα, είναι κυριολεκτικά, αμέτρητα! Προχθές, άνοιξαν τα σχολεία. Αν εγώ, εσείς, ο καθένας από ’μας, δεν ξυπνήσει κάθε πρωί να ετοιμάσει το παιδί ή τα παιδιά του και να τα στείλει να μάθουν γράμματα, θα βρεθεί, πολύ σωστά, αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη! Η εκπαίδευση, όμως, για τους τσιγγάνους, ελέω των ψήφων που είναι αρκετές, δεν είναι υποχρεωτική… ή πιο σωστά, κάποιοι, παριστάνουν πως δεν είναι και κάνουν… τα στραβά μάτια.
Και φυσικά, δεν είναι μόνο το σχολείο! Αδίκημα, είναι και η επαιτεία, όμως το μεγαλύτερο ποσοστό των τσιγγάνων ζητιανεύουν και ακόμη χειρότερα, βάζουν τα παιδιά τους να ζητιανεύουν, χωρίς κανείς να τους κάνει έστω μια παρατήρηση, πόσο μάλλον να τους συλλαμβάνει και να στέλνει τα παιδιά αυτά να μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που αρμόζει σε κάθε παιδί του πλανήτη! Αδίκημα, είναι και η παιδική εργασία, όμως στη χώρα που γέννησε τον πολιτισμό και τη δημοκρατία, τα τσιγγανάκια που δουλεύουν, είναι πάρα πολλά! Αδίκημα, είναι και η παραμέληση ανηλίκου, με αυτά τα παιδιά, να διαβιούν συνήθως, κάτω από πραγματικά άθλιες έως και απάνθρωπες συνθήκες!

Αδίκημα, είναι η κάθε μορφής βία και η μαύρη εργασία, με τους τσιγγάνους, όπως ξέρουν οι πάντες και προφανώς, ανάμεσά τους και οι αρχές, στη μεγάλη τους πλειονότητα, να πωλούν στους δρόμους, από αγροτικά προϊόντα, ξύλα το χειμώνα και χαρταετούς την Καθαρά Δευτέρα, μέχρι ότι κανείς μπορεί να φανταστεί! Αδίκημα, είναι οι κλοπές, οι διαρρήξεις, η καταστροφή της δημόσιας περιουσίας, το να οδηγεί κανείς χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια, χωρίς να έχει περάσει ΚΤΕΟ, χωρίς να έχει αλλάξει ελαστικά, χωρίς, χωρίς, χωρίς…

Οι τσιγγάνοι όμως, μπορούν τα πάντα! Μπορούν, γιατί κάποιος το επιτρέπει! Γιατί πολύ απλά, χάρη στις αμέτρητες ψήφους που διαθέτουν, αυτοί που έχουν τις τύχες μας στα χέρια τους, ως αντάλλαγμα των ψήφων αυτών, τους… επιστρέφουν την «ελευθερία» τους, που ξεπερνά τα όρια της ασυδοσίας! Ας μην ξεχνάμε ποιοι κυρίως, τυγχάνουν επιδομάτων, όπως αυτό του Εισοδήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης! Άνθρωποι, οι οποίοι δεν έχουν κάποια ιδιοκτησία στο όνομά τους, ούτε φιλοξενούνται από δικό τους άνθρωπο γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά, άνθρωποι που δεν εργάζονται ή ακόμη και αν εργάζονται παίρνουν ελάχιστα χρήματα ή προφανώς, δουλεύουν «μαύρα». Οι τσιγγάνοι μπορούν τα πάντα και το κράτος, επιδεικτικά, κλείνει ερμητικά, τα… δήθεν άγρυπνα μάτια του, κοιτάζοντας στην αντίθετη κατεύθυνση!

ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ… ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ!

Οι τσιγγάνοι, μπορεί να αποδράσουν με χειροπέδες, να χτυπήσουν τα δικηγόρο που πλήρωσαν να τους υπερασπιστεί, να βάλλουν κατά των αστυνομικών, να χειροδικήσουν, να εξυβρίσουν, να κλέψουν, να πουλήσουν όπλα και ναρκωτικά, να μπουν στο σπίτι σου την ώρα που κοιμάσαι ή που είσαι στην κηδεία του γείτονα, επειδή αποτελούν κράτος εν κράτει… Κι άλλοι μπορούν, κι άλλοι το κάνουν, οι άνθρωποι δε διαφέρουν και δεν είναι ωραίο να κατηγοριοποιούνται και να στοχοποιούνται, όμως και η αλήθεια, δεν είναι ωραίο να κρύβεται, να… κουκουλώνεται και να ωραιοποιείται, στο πλαίσιο –και καλά- των ανθρώπινων δικαιωμάτων! Οι ίδιοι οι τσιγγάνοι αρνούνται πεισματικά, να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο και το κάνουν έχοντας σώας τας φρένας, γνωρίζοντας πως τα «οφέλη» είναι πιο πολλά! Εκμεταλλεύονται τα επιδόματα, τα «στραβά μάτια», τα αμέτρητα παιδιά που δηλώνουν έχοντας έτσι το… άλλοθι για την αυτόφωρη διαδικασία, αρέσκονται να ζουν σε βάρος των πολλών, γιατί η ταμπέλα του «γύφτου», δεν έχει πια την οσμή της ρετσινιάς, μυρίζει εύκολο χρήμα και «ελευθερία», που πατούν στα ανθρώπινα δικαιώματα και παρέχονται απλόχερα!!!

ΤΑ… ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Οι τσιγγάνοι, είναι άνθρωποι και ναι, κανένας μας δεν είναι ίδιος με τον άλλο, ίσος όμως, θα έπρεπε και ως ίσος, πρέπει να πληρώνει το ίδιο και να έχει τις ίδιες επιπτώσεις με εκείνες των πολλών!
Αν φορούσα εγώ χειροπέδες και δραπέτευα, αν χτυπούσα αστυνομικούς και το δικηγόρο που πλήρωσα για να με βγάλει… λάδι, από τις κλοπές και τις διαρρήξεις που είχα διαπράξει, αν τον έσπαγα στο ξύλο, αν με τη βοήθεια συγγενών και φίλων, που ναι, δεν είναι και τόσοι πολλοί, την… έκανα μέρα – μεσημέρι, δραπετεύοντας από το ναό της Θέμιδος στην πόλη του πολιτισμού, θα με είχαν ήδη βρει και θα ήμουν… μέσα! Θα με είχαν βρει, όπως όταν πρέπει να πληρώσω φόρο και ΕΝΦΙΑ, τέλη και ασφάλεια, ΚΤΕΟ, όπως αν δεν πήγαινα για κάποιες ημέρες το γιό μου στο σχολείο… Αλλά, εγώ κι εσείς, είμαστε άλλο!!! Είμαστε πολιτισμένοι ντε… Τι δεν καταλαβαίνετε;;;
Ο Αιγύπτιος, που για ένα εκατοστό, δε σκότωσε το Γιαννουλέα και τα όνειρά του, ο Πακιστανός που βίασε και άφησε για πάντα καθηλωμένη τη Μυρτώ στην Πάρο, ο γύφτος που χτύπησε αστυνομικούς και δραπέτευσε με τις χειροπέδες, έχουν περισσότερα δικαιώματα από κάθε νόμιμο Έλληνα, που επίσης προβαίνει σε αδικήματα, άλλωστε αυτό δεν είναι… ιδίωμα κάποιου, όμως δε στέκεται «ελεύθερος» και αγέρωχος, κάτω από την… ομπρέλα του «δυστυχούς»!

Leave a Reply