ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εσύ είσαι έτοιμος για το «The Game ELITE-AKRITAS Νο1;;;»

0
    THN ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ (18:00) ΣΤΟ ELITE CITY RESORT

Μία νέα πρόκληση, έναν διαφορετικό τρόπο γυμναστικής για όλα τα παιδιά έχει ετοιμάσει γι’ αυτή τη σεζόν το τμήμα στίβου του Ακρίτα την οποία ονομάζει «The Game ELITE-AKRITAS Νο1;;;» και καλεί όλα τα παιδιά να τη δοκιμάσουν.
Παιχνίδια ταχύτητας, στρατηγικής και κυρίως διασκέδασης με έπαθλο έκπληξη! Ραντεβού την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 ώρα 6 το απόγευμα.
the-game-elite-akritas-2
Η πρόσκληση απευθύνονται σε παιδιά 4 έως 16 ετών: «Με μεγάλη χαρά θα σας παρουσιάζουμε το νέο μας τρόπο γυμναστικής για όλα τα παιδιά 4-16 ετών το The Game! Μετράει ήδη τρεις μήνες ζωής αφού υπήρχε και στο AKRITAS ATHLETIC SUMMER CAMP για το 2017.
Παιχνίδι ταχύτητας, στρατηγικής και κυρίως διασκέδασης.
Σκοπός του είναι τα παιδιά να φέρουν εις πέρας μια αποστολή-παιχνίδι, παζλ ή παιχνίδι ισορροπίας, εμπόδια, σλάλομ, ευστοχία και η γρηγορότερη και δυνατότερη ομάδα κερδίζει. Όλοι το λάτρεψαν μιας που συνδυάζει άσκηση, διασκέδαση και ομαδικότητα.
Το πιο σημαντικό είναι πως στο τέλος όλοι περνάνε καλά «κερδισμένοι» ή «χαμένοι» ….γιατί τους περιμένει ως έπαθλο μια έκπληξη!!!
Για σένα μικρέ φίλε και μικρή φίλη ετοιμάσαμε μια διασκεδαστική αθλητική ανάσα στο τέλος της πρώτης εβδομάδας της σχολικής περιόδου!
Σε περιμένουμε να γνωριστούμε στο πλαίσιο μιας ώρας γεμάτης δράσης και άθλησης μέσα από παιχνίδι στο Elite City Resort!!!
Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 ώρα 6 το απόγευμα
http://www.akritastivos.gr
Επισήμανση: Η προπόνηση είναι ΑΝΟΙΧΤΗ «ΟΡΕΝ» για όλα τα παιδιά από 4 έως 16 ετών. Εσύ είσαι έτοιμος για το «The Game ELITE-AKRITAS Νο1;;;»

the-game-elite-akritas

Leave a Reply