ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Με όνειρα και φιλοδοξίες η 8η συμμετοχή της Blueline Sailing team του ΝΑΣΚ «Αίολος» στο Πανελλήνιο ORC

0
    20 ΕΩΣ 24 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Βροντερό παρόν για μια ακόμη χρονιά θα δώσει η ιστιοπλοϊκή ομάδα Blueline Sailing Team του ΝΑΣΚ «Αίολος» στον Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ORC που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος από τις 20 έως τις 24 Σεπτεμβρίου.
Μάλιστα, αυτή θα είναι η 8η συμμετοχή του καλαματιανού σκάφους / πληρώματος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και οι προσδοκίες όλων μετά από τόσα χρόνια εμπειρίες είναι μεγάλες. Αφού έχοντας ήδη «γευθεί την νοστιμιά» του βάθρου των νικητών, τέσσερις τρεις φορές, φέτος, ελπίζουν να το επαναλάβουν!
blueline-sailing-team-kalamataΚάνοντας μια μικρή αναδρομή, τα μέλη του πληρώματος μας εξιστορούν πως μια μικρή επαρχιακή ομάδα έφθασε να «κοντράρει» και να κερδίζει – αρκετές φορές μάλιστα – έμπειρες και πολυνίκεις ομάδες…
«Με αφορμή τη συμμετοχή μας στο φετινό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ORC που θα πραγματοποιηθεί στον Πειραιά από τον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος, 20-24/09/2017, ας θυμηθούμε τι έγινε ακριβώς 10 χρόνια πριν…
Το 2007, τότε που για εμάς δεν υπήρχαν actioncam, facebook κτλ και ότι έγινε καταγράφηκε μόνο στη μνήμη αυτόν που το έζησαν, η ομάδα μας έγινε η πρώτη επαρχιακή ομάδα που κατακτά 1η θέση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κάνοντας μάλιστα ρεκόρ 7 στα 7 στις κερδισμένες πρωτιές στις ιστιοδρομίες που πραγματοποιήθηκαν!
Επίσης το Πανελλήνιο του 2007 ήταν και το πρώτο που η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία ανέθεσε σε όμιλο της επαρχίας και συγκεκριμένα στην Καλαμάτα και τον ΝΑΣΚ «Αίολο», και έτσι αγωνιστήκαμε στα νερά που έχουμε μεγαλώσει δίνοντάς μας ένα μικρό πλεονέκτημα σε σχέση με τους 20 συμμετέχοντες που υπήρχαν απ’ όλη την Ελλάδα.
Από τότε έχουμε ανέβει στο βάθρο των νικητών άλλες τρεις φορές και ελπίζουμε να το επαναλάβουμε άλλη μια φορά στην φετινή 8η συμμετοχή μας σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα!»

blueline-sailing-team-kalamata-3
Η ομάδα του 2007 αποτελείται από τους Μακρόπουλο Δημήτρη, Δρακόπουλο Γιώργο, Τσακάκο Γιώργο, Αγγελόπουλο Στέφανο, Καλκαβούρα Σταμάτη και Σαρρή Γιώργο.
Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως χορηγός της ομάδας είναι η BMW Γεωργακόπουλος.

40 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply