ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

22-23 Σεπτεμβρίου το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Νοτίου Ελλάδας-Πελοποννήσου στο Φιλοξένια

0

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, μία από τις μεγαλύτερες επιστημονικές εταιρείες της χώρας, στη συνεχή προσπάθειά της για τη μετάδοση επίκαιρης γνώσης και την ανταλλαγή νέων δεδομένων που αφορούν τη διάγνωση, την πρόληψη και τη θεραπεία των καρδιαγγειακών παθήσεων, επέλεξε την πόλη της Καλαμάτας για να διοργανώσει το 3ο Περιφερειακό Καρδιολογικό Συνέδριο Νοτίου Ελλάδας-Πελοποννήσου (22-23 Σεπτεμβρίου στο ξενοδοχείο FILOXENIA).

Το πολύπλευρο επιστημονικό πρόγραμμα του Συνεδρίου είναι κλινικά προσανατολισμένο για να καλύψει τις ανάγκες όχι μόνο των καρδιολόγων αλλά ευρύτερα όλων των ιατρών που υπηρετούν την καρδιαγγειακή ιατρική (παθολόγοι, γενικοί οικογενειακοί ιατροί, νεφρολόγοι, πνευμονολόγοι, κ.λπ.).

Παράλληλα με το επιστημονικό πρόγραμμα, η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία έχει πάντα ως προτεραιότητα την υπεύθυνη πληροφόρηση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση των καρδιαγγειακών παθήσεων.

afisa-kardiologiko

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Στο πλαίσιο αυτό, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας και τον Ιατρικό Σύλλογο Μεσσηνίας, την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, ώρες 16.30-19.30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Καλαμάτας, εκπαιδευτές της ΕΚΕ θα πραγματοποιήσουν δωρεάν Σεμινάριο Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης σε επαγγελματίες υγείας, πολίτες και μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας.

Στη συνέχεια διακεκριμένοι επιστήμονες και καθηγητές Καρδιολογίας θα ενημερώσουν με εύληπτο τρόπο την τοπική κοινωνία για την Πρόληψη και Αντιμετώπιση των Καρδιαγγειακών Νοσημάτων (ώρες 19.30-21.00 στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Καλαμάτας).

  • Η τελετή έναρξης του Συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 19.30 στο Πνευματικό Κέντρου του Δήμου Καλαμάτας.

Leave a Reply