ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τζογάροντας με την καταστροφή και τον πόνο της φύσης και των ανθρώπων!

0

ΚΙ ΟΜΩΣ δεν φταίνε τα θαλασσινά ποτάμια, τα ρεύματα και οι αέρηδες. Κι όμως δεν φταίνε οι υπουργοί και οι λιμενικοί. Φταίει η έριδα που αιώνες τώρα κυκλοφορεί στο αίμα μας, που αιώνες τώρα συνιστά το διαπιστωμένο και ομολογημένο ελλάτωμά μας, στο οποίο εμμένουμε κατά ανερυθρίαστη παράβαση της λογικής.

ΣΕ ΚΑΘΕ καταστροφή, σε κάθε ναυάγιο, σε κάθε φωτιά ή πλημμύρα, όλος ο υπόλοιπος πολιτισμένος και απολίτιστος κόσμος, προσπαθεί να βρεί λύσεις. Εμείς τζογάρουμε με την καταστροφή και το πόνο της φύσης και των ανθρώπων, συναγωνιζόμενοι σε παράτες, ανακοινώσεις,και άφρονες κόντρες.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ μας βολεύει όλους καθώς οδηγεί στην αμνησία και στην παράκαμψη της ευθύνης! Στο τέλος θα μαστιγώσουμε τη θάλασσα και θα πυγοραπίσουμε το κουφάρι του βυθισθέντος πλοίου, αναμένοντας την επόμενη καταστροφή… Αλλωστε δική μας είναι η ρήση κατά την οποία, ενώ καίγονται τα σπίτια μας τραγουδάμε!

ΕΤΣΙ ΒΑΘΙΑ μολυσμένοι από τη άρρωστη νοοτροπία μας, διασκεδάζουμε τις καταστροφές, που ενίοτε επέρχονται. Στο τέλος ο Σαρωνικός θα απορυπανθεί, ακόμη και εκ του φυσικού. Εμείς όμως και η κοινωνία μας θα παραμείνουμε ολικώς και ανιάτως καταμολυσμένοι από την δυσώδη νοοτροπία μας, που μας κατατρέχει από τότε που ο αρχηγός των Μυρμιδόνων και ο βασιλιάς των Μυκηνών, τσακώνονταν για τις όμορφες ιέρειες της Τροίας!…

Με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

Δικηγόρο

75 Συνολικές προβολές, 1 Σήμερα

Leave a Reply