ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Επιχειρώ στην εποχή του Διαδικτύου – Την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου στο REX

0

Το Winners Seminar Group και η SIPA Web & Print συνεργάζονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με στόχο να παρουσιάσουν ένα ενδιαφέρον και διασκεδαστικό σεμινάριο! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για να σας δώσει μια βασική γνώση ως προς τη διαχείριση του Internet. Απευθύνεται σε κάθε σύγχρονο άνθρωπο που θέλει να αναπτύξει την επιχειρηματικότητά του.

Πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Καλαμάτα ώστε να υποστηρίξει κάθε επαγγελματία αλλά και ανέργους, νοικοκυρές, φοιτητές και νέους κάθε ηλικίας που θέλουν σήμερα να εκμεταλλευτούν την τεχνολογία, να μάθουν τα μυστικά του Διαδικτύου και τον τρόπο, ώστε να χρησιμοποιήσουν τα Social Media για να δημιουργήσουν ένα πετυχημένο πελατολόγιο, οικονομική ασφάλεια και κοινωνική επιτυχία.

Στόχος είναι ο κάθε ενδιαφερόμενος να έχει τα μέγιστα αποτελέσματα στην επιχείρησή του και στην προώθηση των υπηρεσιών / προϊόντων του μέσα από τον υπολογιστή του, το tablet ή το smartphone.

Κατά τη διάρκεια ενός ευχάριστου και ενημερωτικού 4/ώρου θα γνωρίσετε πως μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις αναζητήσεις της Google προς όφελός σας. Θα μάθετε χρήσιμα και πρακτικά μυστικά για τα social media: Facebook, Twitter, Instagram, Google+ και Youtube. Επίσης θα αναφερθούμε στο νέο εργαλείο της SIPA για σύντομα οργανικά αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης που λέγεται Web-Combi®.

Το πιο σημαντικό όμως από όλα είναι πως θα γνωρίσετε τι είναι το Inbound Marketing. Τον τρόπο δηλαδή που μπορείτε να δημιουργήσετε την δική σας on-line επιχείρηση, χωρίς ιδιαίτερα κεφάλαια και γνώσεις. Mέσα από πραγματικά παραδείγματα, που θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε online, ώστε να εργαστείτε πάνω σε αυτά, σε πραγματικό χρόνο.

Στα σεμινάρια που πραγματοποιεί το Winners Seminar Group και η SIPA Web & Print έχουν μέχρι στιγμής συμμετάσχει πάνω από 300 άτομα διαφόρων ηλικιών και επαγγελμάτων με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μάθετε περισσότερα για το Διαδίκτυο αν θέλετε πραγματικά να ακολουθήσετε την εξέλιξη της εποχής μας. Ο τρόπος που παρουσιάζονται τα θέματα είναι απλός και απόλυτα κατανοητός ακόμα κι αν δεν είστε εξειδικευμένος χρήστης του Διαδικτύου.

 

  • Πληροφορίες και τηλεφωνική κράτηση στο 693 6162079. Οι θέσεις για το σεμινάριο είναι περιορισμένες. Για τη συμμετοχή σας επιβεβαιώστε μέχρι και 25/9/2017.

Leave a Reply