ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέα γήπεδα γκολφ 3.600 στρ. φτιάχνει στο Κυνηγού η Costa Navarino!

0

«Καύσιμα» ακόμη περισσότερων… οκτανίων, βάζει η Costa Navarino, στη δυναμική που έχει αναπτύξει ο τουρισμός στη Μεσσηνία, η οποία σε ένα πραγματικά μεγάλο ποσοστό, οφείλεται στην τεράστια αυτή επένδυση. Η «ναυαρχίδα» του τουρισμού, εκτός από τις κατοικίες Navarino Residences, που αναπτύσσονται μέσα στη φυλασσόμενη κοινότητα του Navarino Dunes resort, τις οποίες ήδη διαφημίζει προς τους υποψήφιους αγοραστές στην Ελλάδα και το εξωτερικό η Costa Navarino, ετοιμάζει ένα ακόμη μεγάλο γήπεδο γκολφ.

Η Μεσσηνία και ειδικά η περιοχή της Πύλου, λόγω της επένδυσης, έχει χαρακτηριστεί ως ένας από τους πιο σπουδαίους προορισμούς στη Μεσόγειο, με την προβολή του νομού και τα  παράπλευρα οφέλη σπουδαία, χάρη στην επένδυση της Costa Navarino. Μια επένδυση που διαρκώς μεγαλώνει και χτίζει… λιθαράκι – λιθαράκι, το όνομα του νομού και τις  αναπτυξιακές του προοπτικές!
Τη Δευτέρα, στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, θα συζητηθεί το θέμα της γνωμοδότησης της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την κατασκευή του γηπέδου γκολφ, το οποίο θα είναι 36 οπών και θα κατασκευαστεί στη θέση Κυνηγού.

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΡΓΟ

Συγκεκριμένα, πρόκειται για δύο τεράστια γήπεδα 18 οπών το καθένα, συνολικού εμβαδού 3.600 στρεμμάτων. Παράλληλα, θα υπάρχουν γήπεδα για την εκπαίδευση παικτών, μια λέσχη 2.500 τετραγωνικών μέτρων, ένα κτίριο που θα στεγάσει την ακαδημία γκολφ, ένα ακόμη που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των υπαλλήλων, αποδυτήρια  και αποθήκες.

Γ.Α.

Leave a Reply