ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ναζί, χαζοί, όλοι μαζί…!

0

Ελάτε τώρα που σας ξαφνιάζουν τα αποτελέσματα στη Γερμανία! Τα κόμματα πλέον έχουν χάσει εντελώς τα χαρακτηριστικά τους, που δεν καταλαβαίνει και ο ίδιος ο ψηφοφόρος τι ακριβώς ψηφίζει… Πάρτε τα του οίκου μας, της χώρας μας!

Του ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥgalanopoylos

Βρείτε μου μία-δύο βασικές διαφορές της σημερινής κυβέρνησης από τις προηγούμενες, ή τις επόμενες που θα έρθουν, και μετά τα κουβεντιάζουμε! Όχι τις ρητορείες περί Αριστεράς, ότι αγαπάμε Μαδούρο και Τσε Γκεβάρα!

Τις κανονικές διαφορές στα οικονομικά προγράμματα, σε φόρους, σε προστασία αδυνάτων , σε αισχρή φορολογία, σε μνημόνια, σε υποταγή στους δανειστές και σε όλα αυτά που βλέπουμε κάθε μέρα και πλέον έχει χαθεί κάθε έννοια Αριστεράς-Δεξιάς -Κέντρου!

Οταν η Αριστερά συνεργάζεται με την ακροδεξιά για να κυβερνήσει , δεν χάθηκε ο ορίζοντας του ψηφοφόρου; Οταν δύο ορκισμένοι αντίπαλοι για δεκαετίες ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία συνεργάζονται ,που πρέπει να πάει ψηφοφόρος που τους πίστευε τόσα χρόνια;

Η ανακολουθία πράξεων λόγων και υποσχέσεων οδηγεί τον ψηφοφόρο είτε στα άκρα, είτε στην απαξίωση του ψήφου του, που τον πετάει σε διάφορους γραφικούς! Ετσι για να έχει να λέει στο καφενείο και να γελάει με τις πράξεις του…

Οταν η Αριστερά ασπάστηκε την Δεξιά και την κάνει πράξη, και η Δεξιά πάει να πάρει τη θέση της Αριστεράς εκεί που καρκινοβατούσε, ποια είναι η Δεξιά; Και ποια η Αριστερά; Ο πολίτης σιχάθηκε και μπούχτισε τις θεωρίες και τους όρους σας.

Την επιβίωσή του ψάχνει, τη δουλειά του, το σπίτι του που έχτισε με κόπο, και την όποια γαλήνη και ησυχία του. Τους ακροδεξιούς και τους ναζιστές και τους αναρχοαυτόνομους στην εξουσία, τους έχετε φέρει εσείς με τις αλλοπρόσαλλες πολιτικές σας! Μην κάνετε τον ανήξερο! Εδώ που φτάσαμε ξέρετε καλά γιατί, και ας μην ξέρει ο πολίτης που ψάχνει για ένα κομμάτι ψωμί…!

Leave a Reply